2020. dec 09.

Ezt nézzük karácsonykor a tévében

írta: FoA
Ezt nézzük karácsonykor a tévében

Mint minden évben, idén is eljött a karácsony, ami idén biztosan más lesz, mint ahogy azt eddig megszoktuk, éppen ezért talán az idei karácsonyon különösen fontos lesz, hogy mit adnak majd a nagyobb tévécsatornák. Éppen ezért, egy cikkben összeszedjük, mit láthatunk majd az ünnepek alatt, illetve után az RTL klubon, a TV2-n, valamint a közszolgálati Dunán.

Az RTL klub a karácsonyt leginkább a Disney filmjeivel tudja le, délután, illetve este is. Szenteste délután jön Aladdin, az esti Híradó után először a Diótörő és a négy birodalom, majd 20:45-től a Szépség és a szörnyeteg lesz látható. Késő este, 23:05 perctől pedig a Derült égből apu c. filmet lehet majd megtekinteni.

25-én délután az Agymanók kerül adásba, majd a hírek után 18:50-től jön a Jégvarázs első része, melyet  szintén 20:45-től a Dumbó követ, ez után pedig 22:55 perctől a Szerelmünk lapjai c. romantikus filmet lehet megtekinteni.

rtl_klub_black_logo.jpg

26-án, karácsony másnapján délután jön Az őserdő hőse, melyet szintén az esti Híradó követ majd. Ezután az esti kínálatban először a Zootropolis - Állati nagy balhé kap helyet, ami után a csatorna immáron hagyományosnak mondható vígjátéka jön 21 órától, ez a Rossz anyák karácsonya.

Az RTL viszont ezzel nem tekinti befejezettnek a karácsonyt, ők ugyanis december 27-én Disney napot tartanak, melynek keretében délután olyan nagysikerű filmek lesznek láthatóak, mint például a  Csaó, Lizzie! és az Egy bogár élete, este pedig Ralph lehúzza a netet, ami után a Neveletlen Hercegnő első része kerül adásba.

A TV2 háromnapos ünnep minden estéjén a hagyományosnak mondható Reszkessetek betörők filmekkel készül, de emellett sok mozisikert tartogat még a csatorna a karácsonyra.

24-én délután Sissi, valamint Shrek szórakoztat majd, aztán a Tények, valamint a rövid Tények Plusz után 19 órától a Jumanji: Vár a dzsungel lesz látható, amit Kevin kalandjainak első része követ. Késő este pedig, 23 órától a Káosz karácsonyra c. film kerül terítékre.

Az ünnep első napján délután ismét jön Shrek a második részével. A nap hírei és a Tények Plusz után jön majd az Instant család c. film, amit a Reszkessetek betörők 2. követ, 23:25-től pedig a Kizárólag öttől hétig c. romantikus kalandfilmet lehet majd megnézni.

Karácsony másnapján délután a Harmadik Shrek lesz látható, amelyet szintén a Tények és a Tények Plusz követ. Este 19 órától az Igazából szerelem jön, amit a Reszkessetek betörők harmadik része követ, 23 óra 20 perctől pedig a Csak most kezdődik c. akcióvígjátékot lehet majd megtekinteni.

tv2karacsony.png

A Duna TV is karácsonyi filmekkel, műsorokkal készül az ünnepekre. A három nap alatt a nemzeti főadó délutánonként levetíti majd a Télapu-trilógiát. Emellett szenteste a Híradó után a Végtelen történet c. sorozatot, utána pedig az Önök kérték - minden bizonnyal - karácsonyi különkiadását lehet megtekinteni. 21:10 perctől pedig Don Bosco - A szeretet küldetése c. film első részét lehet majd látni.

Karácsony első napján a Híradó után, 18:45-től jön a Szaffi, amelyet negyed kilenctől a Don Bosco - A szeretet küldetése c. film második része követ majd. Késő este a Csend zenéje c. film kerül majd képernyőre.

Karácsony másnapján a Híradót és a lottósorsolást a Kelekótya karácsony című mozi követi majd 19:40 perctől, ezt követően 21:25 perctől a Karácsonyi Álmok harmadik részét lehet megnézni a Duna TV-n.

letoltes.png

Fotók: RTL Magyarország, TV2, MTVA

Szólj hozzá

Duna TV TV2 RTL klub Karácsony2020