2020. dec 09.

December 23-án ér véget a Drága Örökösök

írta: FoA
December 23-án ér véget a Drága Örökösök

Mint ahogy arról már korábban is beszámoltunk, a negyedik évadával véget ér az ország egyik legnézettebb napi sorozata, a Drága Örökösök, mostanra pedig az is kiderült, pontosan mikorra várható a finálé, amely előtt a sorozat új időpontba is kerül, részletek alább.

467_a.jpg

A jövő héten, vagyis december 18-án, péntek este véget ér a Konyhafőnök VIP, ennek következtében pedig az ünnepek előtti napokban - december 21-től kezdődően - az RTL klub is takarékosabb üzemmódra kapcsol, emiatt több közkedvelt műsortól is búcsúzni kell idénre.

A takarékos üzemmód miatt eltűnik a képernyőről az Egy csodálatos asszony c. török sorozat, de a nézőknek jó hír, hogy a Barátok közt nem, ami továbbra is 17:05 perctől jelentkezik majd. Az elmaradhatatlan esti Híradó után jelentkezik továbbra is a Fókusz, amely rekordhosszúra nyúlik, hiszen 18:50 perctől egészen 20:25-ig tart majd. Ezt a Drága Örökösök záró részei követik majd, amely után 21:35 perctől mozisikerek kerülnek képernyőre, hétfőn a Két hét múlva örökké, kedden az Apácashow második része, szerdán pedig a Barátom, Róbert gida lesz látható. Az estét a Barátok közt ismétlése zárja majd, mely hétfőn és kedden 23:50-től, szerdán pedig 0:20-tól kezdődik, ezzel a jövő júliusban búcsúzó sorozat minden eddiginél is később később lesz látható.

Természetesen - mint ahogy azt fent említettük - a megszokott sorozatokon kívül e három napban továbbra is képernyőn maradnak a csatorna aktuális műsorai, a Fókusz, és a Reggeli is, amely továbbra is reggel 6 órától, a megszokottak szerint jelentkezik majd.

Búcsúznak az örökösök

Négy évad után viszont szomorú, de egyben izgalmas pillanat is elkövetkezik a Drága Örökösök rajongóinak életében, hiszen, bár búcsúzik a sorozat, kiderülnek a Szappanos család titkai, illetve az is, hogy mi lesz a 612 millió forintnyi örökséggel. Egy biztos, a sorozat záró részei is nagyon sok meglepetést tartogatnak majd.

Már csak órák vannak hátra a végrendeletben megszabott egy évből, amikor két régi barát újra találkozik, hogy számadást tartson egymással. Miközben a falusiak óriás szilveszteri mulatságra készülnek, az örökösöket még várja egy utolsó videóüzenet, amiből fény derülhet az elmúlt év összes titkára és az örökség sorsára is… - áll az utolsó rész tartalomleírásában. A kérdésekre tehát néhány héten belül válaszokat kaphatunk.

A sorozat helyére érkezik - remélhetőleg - januárban a Keresztanyu c. sorozat is, amelynek reklámkampánya már fut, és amelyből már kiderült, hogy Makkosszálláson, az ukrán-magyar határon játszódik majd. A főbb szerepekben pedig a nézők olyan színészeket láthatnak majd, mint Molnár Piroska, Lengyel Ferenc, Gálvölgyi János, Kékesi Gábor, Németh Kristóf, Sajgál Erika, Magyar Attila, Szacsvay László, Ganxta Zolee, Nagy Feró, illetve Dobos Evelin

Fotó: RTL Magyarország

Szólj hozzá

Barátok közt Reggeli Fókusz RTL klub Konyhafőnök VIP Drága örökösök Keresztanyu