2020. okt 20.

Ezek jönnek 2021-ben a TV2-re

írta: FoA
Ezek jönnek 2021-ben a TV2-re

Mint ahogy azt korábban megírtuk, a Big Picture tévés konferencián ma nagy bejelentéseket tett Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese, valamint programigazgatója, ezeket ide kattintva lehet elolvasni. De nemcsak az RTL Magyarország, a TV2 Csoport is képviseltette magát a konferencián, ahol Fischer Gábor programigazgató tett bejelentéseket a SorozatWiki beszámolója szerint. Ezek alább megtekinthetőek, a TOVÁBB után.

tv2logo.jpg

Ahogy az már korábban kiderült, néhány héten belül új évaddal jön a Nicsak, ki vagyok? - A rejtélyek színpada, melyben Ábel Anita és Kajdi Csaba 'Cyla' mellett Pápai Joci biztosan nyomoz majd a maszkos énekesek kiléte után.

Ennél is nagyobb meglepetés, hogy 2021-ben, 3 év pihenő után visszatér a Nagy Duett is a TV2 képernyőjére, amely immáron hetedik alkalommal tér vissza - írja a SorozatWiki.

Szintén új évaddal jön a Sztárban Sztár leszek! is, amely eredetileg idén is lett volna, ám a koronavírus miatt idén sajnos nem tudta megtartani a csatorna a műsorhoz elengedhetetlen castingot.

Emellett az is kiderült, hogy 2021-ben ismét érkezik az idei év egyik legsikeresebb TV2-es műsora, az Exatlon Hungary is, valamint az is kiderült, hogy hamarosan érkezik a Séfek Séfe új, harmadik évada is, melynek műsorvezetője - csakúgy, mint az első évadban - Ördög Nóra lesz, a séfek pedig továbbra sem változnak majd.

Fotó: TV2

Szólj hozzá

TV2 Nagy Duett Séfek séfe Exatlon Hungary Sztárban sztár leszek