2020. okt 14.

Életünk története címmel indulhat Friderikusz Sándor új műsora az RTL-en

írta: FoA
Életünk története címmel indulhat Friderikusz Sándor új műsora az RTL-en

Mint ahogy arról néhány hete mi is beszámoltunk, a Blikk információi szerint ismét az RTL Magyarországnál folytatja karrierjét Friderikusz Sándor. A bulvárlap akkor azt is tudni vélte, hogy Fridi új műsorának címe Story of my life lesz, és a forgatások már akkor elkezdődtek.

A műsor egyik különlegessége, hogy Friderikusz Sándor sztárpárokkal beszélget majd, melynek egy adott pontján a meghívott vendégek elmaszkírozva, 20-30 évvel későbbi kinézetükben beszélnek majd jövőjükről.

Ma újabb hírek érkeztek az újonnan induló talkshowról. A ma megjelent hivatalos TV műsorban már konkrétumok nélkül, de szerepel az új műsor, melyben magyar címe Életünk története lesz, és november elsején, az Álarcos Énekes után, 21:20 perctől lesz látható a műsor.

friderikusz_sandor.jpg

Az viszont továbbra sem nyilvánvaló, hogy ki vezeti a műsort, és konkrétan miről is lesz szó, bár ez a fent leírtak szerint eléggé sejthető. 

Frissítés:

Az RTL klub csütörtök délelőtt közleményben tudatta, hogy valóban Friderikusz Sándor lesz az új talkshow házigazdája, emellett további érdekességekre is fény derült, ezek alább, a csatorna közleményében olvashatók.

Az Életünk története – sztárpárok jövőutazása házigazdája Friderikusz Sándor lesz, aki beszélgetőpartnereit a műsor egy-egy pontján maszkmesterek segítségével évtizedekkel öregítve repíti előre az időbe. A műsor epizódonként két ismert embert lát vendégül: szerelmespárokat, házastársakat, testvéreket, akik között mély és szoros a kapcsolat. Ismerik, szeretik egymást, életük összehangolt: úgy tervezik, hogy együtt fognak megöregedni. Egyetlen dologban lehetnek biztosak: a múltjukban, és abban, hogy a közösen megélt idejük közelebb hozta őket egymáshoz, vagy legalább a megértéshez. Azt azonban, hogy az egyéni életük és a kapcsolatuk végül mivé lesz, csak az idő mondhatja meg. Az Életünk története – sztárpárok jövőutazása olyan esélyt és kalandot kínál, amely csak az emberi élet végső szakaszában válik lehetségessé: visszatekintést, számvetést és szembesülést az elmúlással. A műsort a Magyar Film- és Média Akadémia gyártja, producere Máté Krisztina. Az első adást november elsején 21:20-tól láthatják az RTL Klub nézői. A műsorban biztosan vendég lesz a Csobot Adél Istenes Bence páros, a többi résztvevő kilétét a csatorna egy későbbi időpontban leplezi le.
clp_preview.JPGFotók: RTL klub

Szólj hozzá

RTL klub Életünk története