2020. sze 15.

Visszatér az Újratervezés

írta: FoA
Visszatér az Újratervezés

Az Ördög Nóra műsorvezetésével folytatódó szériában profi szakemberek ismét olyan rászoruló családok otthonát alakítják át, akiknek önerejükből nem lenne lehetőségük változtatni körülményeiken. Idén az eddigieknél is több család álma válik valóra.

2020-ban a TV2 ismét segítő kezet nyújt olyan rászoruló családoknak, akik számára az igazi otthon megteremtése csak álom – Ördög Nóra műsorvezetésével útjára indul az Újratervezés második évada. 6 tervező és 2 kivitelező csapat dolgozik éjt nappallá téve azon, hogy élhetőbb és szebb otthonokat alakítsanak ki a családoknak. Míg ők építkeznek, Ördög Nóra arról gondoskodik, hogy az újratervező családoknak felejthetetlen élményekben legyen része.

18348780_nortci_w.jpg

Az előző évadban 6 család élete változott meg a műsor segítségével, és a mostani epizódokban is számos izgalmas, érzelmes pillanatra és nem várt fordulatra számíthatnak a nézők. Az Újratervezés követői minden héten egy új család történetét kísérhetik nyomon, akik pénteken aztán be is költöznek újjávarázsolt otthonukba. A mostani szériában sok híresség is a jó ügy mellé állt, akik szintén láthatóak lesznek majd a műsorban. Emellett az Újratervezők olyan különleges álmokat is valóra váltanak, mint amikor az addig lakókocsiban élő 3 gyermekes pár elfoglalhatta minden igényt kielégítő mobilházát, vagy a csapat megszervezte a korábban csak vágyaik között szereplő álomesküvőt. - írja ma kiadott közleményében a TV2 Csoport.

Az Újratervezés 2019 novemberében indult a Mintaapákkal és a Nyomd a gombot, tesó!-val együtt a TV2-n. Nézettsége nem volt a legfényesebb, ennek ellenére a TV2 úgy döntött, hogy idén folytatja a műsort, amiben annyi lesz a változás, hogy ezúttal Ördög Nóra Stohl András nélkül lesz látható a naponta jelentkező műsorban.

Újratervezés szeptember 28-tól minden hétköznap 22:15-től a TV2-n!

Fotó: TV2

Szólj hozzá

TV2 Újratervezés