2020. sze 12.

Marsi Anikó és egy világsztár is táncol majd a TV2-es Dancing with the Starsban

írta: FoA
Marsi Anikó és egy világsztár is táncol majd a TV2-es Dancing with the Starsban

Miután májusban Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója bejelentette, hogy 2020-ban 6 év kihagyás után náluk tér majd vissza az RTL egykori showműsorának, a Szombat Esti Láznak a legalizált változata, a Dancing with the Stars, el is kezdődött a találgatás, hogy vajon mennyire is fog hasonlítani a TV2-es változat a korábbi RTL-esre. Mára kiderült, hogy mikor indulhat majd a show, és az is, hogy kik lehetnek a lehetséges versenyzők, ez alább megtekinthető.

99992496_w.jpg

Pontosabban egy biztos név már van, aki biztosan táncol majd a tervek szerint október közepétől rajtoló táncos showban. 

A Blikk mai információi szerint a TV2 Tényekének egyik műsorvezetője, Marsi Anikó is ott lesz a táncolók között, de emellett a bulvárlap azt is tudni véli, hogy Marsi mellett további négy nő és öt férfi táncpár versenyez majd egymással hétről hétre.

A lap kereste a TV2-t, de Marsi Dancing with the Stars-os szereplésével kapcsolatban nem kívánt nyilatkozni a csatorna, akik egyébként pénteken egy rejtélyes videót is közzétettek, amelyből kiderül, hogy a 10 táncoló híresség között ott lesz egy olyan világsztár is, akit 1 milliárd ember ismer a világon. Hogy ki is ő pontosan, az holnap este a Sztárban Sztárból derül majd ki, amelynek nézettsége nem volt túl rózsás az utóbbi két hétben, így nem is véletlen, hogy a TV2 pont ebben a műsorban jelenti majd be a Dancing with the Stars szereplőit.

Alább a TV2 tegnap kiadott videója tekinthető meg, de természetesen, amint kiderül, kik lesznek a versenyzők, mi is beszámolunk róla.

Arról, hogy kik lesznek a showműsor műsorvezetői, egyenlőre nincs információ, viszont - mint ahogy azt az őszi műsorokat összegző cikkünkben is írtuk - egyáltalán nem lennénk meglepődve, ha bizony a Dancing with the Stars műsorvezetői Ördög Nóra és Stohl András lennének, csakúgy, mint korábban az RTL-es Szombat Esti Lázban.

Fotó és videó: TV2

Szólj hozzá

TV2 Dancing with the Stars