2020. sze 04.

Hírek péntek délutánra - 2020. 09. 04.

írta: FoA
Hírek péntek délutánra - 2020. 09. 04.

Ahogy megérkezett az ősz, úgy bővelkedett tévés hírekben az első szeptemberi hét, ezeket szemlézzük most, melynek főszereplői Friderikusz Sándor, Gáspár Laci, Gáspár Zsolti, valamint Szőke Zoltán. Az utóbbi napok legfontosabb tévés hírei így pénteken, alább olvashatók.

alarcos_enekes_rtlklub_show_x.jpg

Friderikusz Sándor az RTL-nél folytathatja

Friderikusz Sándor a magyar a televíziózás egyik legkiemelkedőbb alakja, aki olyan műsorokat vezetett, mint a Friderikusz show, a Meglepő és Mulatságos, vagy az Összezárva Friderikusszal, most négy év után ismét tévézni, fog - írja a Blikk. A bulvárlap információi szerint az ország Fridije az RTL klubon folytatja pályafutását, ahol egy vadonatúj talkshow, a Story of my Life című műsorban faggatja majd a sztárpárokat, akik majd a felvétel egyik részén elmaszkírozva mesélnek majd 20-30 évvel későbbi önmagukról. A lap azt is tudni véli, hogy a felek már megállapodtak, és már a felvételek is zajlanak, de azt még nem tudni, hogy mikor indulhat a műsor.

A showman egyébként 2016 óta nem tévézett, akkor botrányosan hagyta el a TV2-t az ott életbe lépő poiltikai változások miatt, de Friderikusz dolgozott korábban az RTL klubnál, és a Magyar Televíziónál is, legalább egyszer mindkét helyről botrányosan távozott.

friderikusz_sandor.jpg

Koronavírusos Gáspár Laci - változások az Álarcos Énekesben

Gáspár Laci stúdióból való távolléte egyelőre az Álarcos énekes mostani szériájának 3. és 4. adását érinti, az 1. és 2. adásban Laci látható lesz, mivel ezek a felvételek már augusztusban (08.18. és 08.22.) megtörténtek.
Laci jelenleg tünetmentes, otthoni karanténban van.

“Alapvetően jól vagyok, egy kis gyengeségen kívül semmi nem utalt arra, hogy elkaptam volna a vírust, csak a tesztelésen derült ki. Jelenleg karanténban várom, hogy a tesztek negatív eredményt mutassanak. Szerencsére kétszintes a házunk, így Niki és Noel a földszinten, míg én az emeleten vagyok elkülönítve. Azt tanácsolom mindenkinek, hogy ha úgy érzi, hogy szükséges, vagy olyan helyen járt, akkor tünetektől függetlenül csináltasson tesztet. Bízom benne, hogy minden jól alakul és hamar túl leszek az egészen - mondta Gáspár Laci. 

Amíg Laci a stúdióban nem lehet jelen, az érintett adásokban „vendég-nyomozók” veszik át a feladatát. Fontos kiemelnünk, hogy az elvégzett kontaktkutatás nem vezetett a stáb tagjaihoz, ugyanis Laci az Álarcos énekes második adásának felvétele (08.22.) óta nem érintkezett velük. Ennek ellenére a produkció gyártója azonnali szűrést végeztetett többek között a nyomozókon és a műsorvezetőn, aminek eredménye negatív lett, így a műsor felvétele a gyártó által bevezetett és a már eddig is érvényben lévő szigorú egészségügyi szabályok betartásával megtörténik, amelyek közül a legfontosabbak: a folyamatos fertőtlenítés, a hőmérsékletmérés, szájmaszk viselése, a kötelező távolság betartása. - írja ma kiadott közleményében az RTL Magyarország

Leállt a Konyhafőnök VIP forgatása is a koronavírus miatt

Azonnali hatállyal leállították a Konyhafőnök VIP forgatását, mert egy közreműködő első körös COVID tesztje pozitív lett. A verseny forgatása augusztus eleje óta a gyártó által bevezetett szigorú egészségügyi biztonsági szabályok betartása mellett zavartalanul folyt. A műsorban résztvevők PCR tesztelését és a fertőtlenítést megkezdik. A forgatás akkor folytatódik, ha minden résztvevő két negatív PCR teszttel rendelkezik. - írja szintén nemrég kiadott közleményében a csatorna.

image_d85c6e82af1ee016bcdf35e654b0.jpg

Szőke Zoltán nem bánta meg, hogy otthagyta a Barátok köztöt

„Hálás vagyok az elmúlt 21 évért, amit a Barátok közt sorozatban töltöttem, ugyanis ez vezetett a felébredésemhez. Berényi Miklóst alakítva oly sokat voltam intrikus szerepben, hogy rájöttem, milyen rossz lenne, ha ilyen emberekkel lenne tele a világ. A sorozatban sokszor elbagatellizáltunk és sárba tiportunk olyan elveket, mint a barátság, a család, a becsület, az adott szó, a tisztelet. Gondoljunk csak bele, hogy milyen szinten van nevelő hatás a tévének! A nézők komolyan veszik a látottakat, és azonosulnak vele. Úgy éreztem, ha továbbra is a sorozat Berényi Miklósa szerepében hirdetem az ármányságokat, akkor felelősségem lesz abban, hogy két-három generáció múlva milyen fiatalok jönnek szembe az utcán. Részem lesz abban, hogy milyen értékeket fognak képviselni. Színészként eljátszottam a szerepemet, de a felmondásom előtti pár hónapban már mélyen lefelé húztak ezek az energiák, amelyeket én keltettem életre, hogy hiteles legyen az összjáték. Hiszek abban, hogy nem késő megfordítani és jóvátenni mindazt, amit ’elkövettem’ a képernyőn. Nem volt gyomrom hozzá, fizikailag is rosszul éreztem magam a bőrömben. Testileg-lelkileg megviselt, és tudtam, hogy ezzel egyszer el kell számolni a Teremtővel – mert AMIT ADSZ, AZT KAPSZ”  - nyilatkozta a BEST-nek a színész, aki egyébként azóta továbbállt, és február óta erősíti a TV2 csapatát. A Barátok közt óta a színész feltűnt már a Nicsak, ki vagyok? - A rejtélyek színpada című show-ban, valamint a holnap este új részekkel visszatérő Bödörékben is.

19_2.jpg

Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolti lesznek a Farm VIP műsorvezetői

A TV2 még májusban jelentette be, hogy a Viasat3 és az RTL klub után harmadikként ők is elindítják a Farm című realityt, ezúttal VIP változatban. Eddig még az is kérdéses volt, hogy kik lesznek az új műsor műsorvezetői, de a TV2 a héten felfedte a titkot, eldőlt, hogy a jelenleg is a Life TV BRÉKING! című műsorának egyik háziasszonya, Demcsák Zsuzsa, valamint Gáspár Zsolti, Gáspár Győzike testvére lesznek a reality vadonatúj házigazdái. A bejelentéssel ellentétben az még továbbra is kérdéses, hogy mikor indul majd a Farm VIP, és kik lesznek a szereplők. Gáspár Zsolti egyébként szerepelt már a TV2-n Győzike mellett az Édes Életben, később az Ázsia Expresszben (itt került egymással nagyon jó barátságba a két műsorvezető), és nemrég feltűnt a Jóban Rosszban c. sorozatban is, melynek rajongóinak az is jó hír, hogy szeptember 14-től minden hétköznap a déli Tények előtt ismét megnézhetik a sorozat ismétlését.

Fotó: RTL klub
Videó: TV2

Szólj hozzá

TV2 Friderikusz Sándor RTL klub Konyhafőnök VIP Álarcos énekes Farm VIP