2020. sze 02.

A Keresztanyu lesz a Drága Örökösök helyére érkező új sorozat

írta: FoA
A Keresztanyu lesz a Drága Örökösök helyére érkező új sorozat

Ma este a Fókuszban megtörtént a bejelentés, hamarosan, a Drága Örökösök utolsó évada után debütál majd a széria helyére érkező vadonatúj sorozat, a Keresztanyu.

A sorozatot Hámori Babara showrunnerként vezeti. A produkcióról eddig annyi derült ki, hogy a főbb szerepekben biztosan láthatjuk majd a Drága Örökösök Szappanos Tibijét, Lengyel Ferencet (aki egy rendőrt alakít majd), Németh Kristófot, valamint Gálvölgyi Jánost is, aki majd egy rendőrfőnököt játszik majd a sorozatban.

20200819_163506.jpg

Az RTL vadonatúj akcióvígjátéka Makkosszálláson, az ukrán-magyar határ közélében játszódik majd. A Fókusz mai riportjából az is kiderült, hogy az új díszletfalu Ökörapáti helyén épült fel, és több díszlet is teljesen átépült. A Keresztanyu forgatásai szeptember 1-jén kezdődtek el. 

„Ha valaki szemfüles, akkor majd észreveheti, hogy ezeket az utcákat valamilyen formában láthatta már. Ökörapáti mindenkinek a szívéhez nőtt. Furcsa hogy most megszűnt, de közben itt állunk egy új és izgalmas munkának a kezdetén, amit szintén nagyon szeretünk és reméljük, a nézők is nagyon szeretni fognak.” - nyilatkozta a sorozat showrunnere, Hámori Barbara. Alább a Fókusz mai riportjából az is kiderül, hogy hogyan is néznek majd ki a tervek szerint a vadonatúj díszletek.

Az új sorozat alkotóinak másik sorozata, a Drága Örökösök a negyedik, utolsó évadának kezdetéhez érkezik majd hamarosan, amit a nézők továbbra is az RTL klubon láthatnak majd.

Fotó: RTL klub

Szólj hozzá

RTL klub Drága örökösök Keresztanyu