2020. aug 31.

Az egykori Senorita Szöszi az Álarcos Énekes új nyomozója

írta: FoA
Az egykori Senorita Szöszi az Álarcos Énekes új nyomozója

Vasárnap este 19 óráról a második évadával tér vissza a képernyőre az Álarcos Énekes a második évadával, amelyet még mindig nagyon sok titok fed, többek közt az is ismeretlen volt mindenki számára, hogy vajon ki lesz a Dancsó Péter helyére érkező új nyomozó. 

image_b81bf0fa4720f236d37bd1e733bf.jpg

Ahogy arról ebben a cikkünkben is beszámoltunk, hogy a több műsorban, és a social media felületeken elrejtett nyomok alapján a legtöbben arra tippeltek, hogy Várkonyi Andrea, vagy Hargitai Bea lesz a műsor új nyomozója Sebestyén Balázs, Gáspár Laci, és Csobot Adél mellett. 

Nos, a tippelőknek jó hírünk van, ugyanis a mai Fókuszos bejelentés alapján kiderült, hogy a TV2 egykori valósághőse, a jelenleg kisfiával és férjével Prágában élő Hargitai Bea egykori modell lesz a nyomozói csapat új tagja, aki egyébként a tavaszi, első Álarcos Énekes évadban is szerepelt, akkor versenyzőként, az Alien jelmez alatt énekelt.

A műsor egyébként most vasárnap este indul 19 órától, a műsorvezető Istenes Bence lesz, aki egyébként azt ígérte, minden eddiginél szürreálisabb bejövetelekkel készül, de nemcsak ő készül, hanem a viccesebbnél viccesebb maszkos énekesek is, akikből ráadásul több is lesz, mint az első évadban. 

Szólj hozzá

RTL klub Álarcos énekes