2020. aug 26.

Újabb infók érkeztek a második Álarcos Énekes évadról

írta: FoA
Újabb infók érkeztek a második Álarcos Énekes évadról

Az Álarcos Énekes első része idén februárban volt látható az RTL klubon. A műsor hatalmas nézettséggel szárnyalt, és minden adása legalább egymilliós nézettséget szállított a csatornának. A műsor első évadában 12 álarcos híresség kilétét próbálta felfedni a négy tagú nyomozócsapat, Dancsó Péter, Sebestyén Balázs, Gáspár Laci, valamint Csobot Adél.

alarcos_enekes_rtlklub_show_x.jpg

Mint ahogy arról mi is beszámoltunk, szeptember 6-án, vagyis másfél héten belül el is indul az újabb országos tippelgetés, hogy kik vannak a maszkok alatt, ám addig még rengeteg titkot kell felfednie a csatornának a műsorral kapcsolatban.

Akik rendszeresen figyelik az RTL online felületeit, azok több nyomra is bukkanhattak az új, Dancsó Péter helyére érkező nyomozóval kapcsolatban. Eddig ezek a nyomok láttak napvilágot:

  • Nagyon magas az IQ-ja
  • Szeret enni és főzni
  • Az egészség a legfontosabb a számára
  • Soha nem késik
  • Szeret táncolni, csak nem tud
  • Nagyon babonás, volt már jósnőnél
  • Soha nem napozik
  • Szeret költekezni és sokat alkudozik
  • Csak vizet és teát iszik
  • Élt Amerikában

Ám hiába van egyre több nyom, a műsor nézői egyáltalán nincsenek közelebb a megoldáshoz. Többen például  tippeltek Nagy Ervinre, Hargitai Beára, Steiner Kristófra, Gáspár Győzőre, sőt, még Várkonyi Andreára is, de már csak néhány napot kell várni, és tényleg kiderül, hogy ki is lesz az a bizonyos negyedik nyomozó, ugyanis az RTL klub friss bejelentése szerint augusztus 31-én este a Fókuszból kiderül, hogy ki is ül majd az Álarcos Énekes második évadában Csobot Adél, Gáspár Laci, valamint Sebestyén Balázs mellett.

Bár már csak 11 nap van a show indulásáig, jelmezek terén is elég hiányos a paletta. Azt már korábban is tudni lehetett, hogy bizony az idei évadban az előzőnél több álarcos énekes kilétét lehet találgatni, de az még pontosan nem derült ki, hogy milyen maszkok is lesznek a műsorban.

A második évad bejelentésekor már kiderült, hogy a cica, a röfi, valamint a bika biztosan résztvevője lesz a shownak, tegnap este pedig a három, eddig ismert nyomozó újabb maszkokat leplezett le, pontosabban kiderült, hogy a show új évadában szerepel majd a kakas, a kaktusz, illetve az egér is. Alább megnézhető az összes eddig felfedett maszk és a leleplezések is.

maszkok.png

 

 

 

 Az pedig, hogy kik is rejtőznek a maszkok alatt, az szeptember 6-tól az első évadnál kicsit hosszabb adásidővel, de változatlanul vasárnap este hét órától, a Fókusz maszkos tippelős különkiadása után kiderül!

Fotók és videók: RTL klub

Szólj hozzá

RTL klub Álarcos énekes