2020. aug 16.

Szeptember 6-tól jön az Álarcos Énekes második évada!

írta: FoA
Szeptember 6-tól jön az Álarcos Énekes második évada!

Újra azt találgatjuk majd, hogy ki van a maszk mögött!

Szeptember 6-án, vasárnap este indul az Álarcos Énekes második évada az RTL klubon! A hírt ma jelentette be egy közleményben az RTL klub, melyből kiderül, hogy a legnézettebb álarcos műsor az eddigi várakozásokat felülírva, már három hét múlva elindul. A műsor továbbra is vasárnap esténként lesz látható. 

Az új évadban a zsűrit tekintve lesz változás, ugyanis ezúttal nyomoz majd  Csobot Adél, Gáspár Laci, valamint Sebestyén Balázs, és egy rejtélyes nyomozó, akinek kilétét az első adásig, szeptember 6-áig titok fedi. A műsorvezető ezúttal is Istenes Bence lesz.

alarcos_enekes_rtlklub.jpg

Az új évad szereplőinek kilétét a show második évadában is természetesen teljes homály fedi, az pedig garantált, hogy ezúttal is nagyon feladja majd a leckét hangjával - és az egyébként nem túl könnyű "segítségeivel" - majd minden eddiginél több álarcos énekes, de egy biztos, újra egy ország találgatja majd a nagy titkot, mégpedig azt, hogy ki van a maszk mögött.

További részleteket az RTL klub ma kiadott közleményéből tudhattok meg. 

"Még több maszk, még több nyom, még több rejtély! Újra az egész ország találgat: kit rejt az álarc? Ki van a maszk mögött? Vajon melyik hazai hírességet rejti a Bika álarca, van tipp, hogy ki van a Cica és a Röfi maszk mögött?

Az Álarcos énekes (gyártó: UFA Magyarország) műsorvezetője ebben az évadban is Istenes Bence, a Nyomozók közül azonban egy valaki nem folytatja a stúdióban a vizsgálódást. Az ország egyik lesikeresebb youtubere, Dancsó Péter, az emlékezetes televíziós kitérő után visszatér az internetes videók világába, bokros teendői megakadályozzák, hogy részt vegyen a következő nyomozati szakaszban. Dancsó Pétert kiváló Nyomozóként ismertük meg, aki több sikeres gyanúsítást követően, ezúttal rajongóként követi az álarcos énekesek sorsát.

Nem lenne a világ legrejtélyesebb showműsora, ha nyomozás nélkül fednék fel a televíziózás történetének legféltettebb titkait! Hogy ki az, aki Csobot Adél, Sebestyén Balázs és Gáspár Laci mellett Nyomozóként lép elő, egyelőre rejtély övezi! Az országos találgatás mostantól egy Nyomozó azonosítására is kiterjed! Ki lesz a negyedik, aki hétről hétre minden erejével azon fog dolgozni, hogy kiderítse, kit rejtenek az álarcok? Érdemes figyelni az Álarcos énekes honlapját, hivatalos közösségi felületeit és az RTL Klub adását, ahol nyomokat rejtünk el a legújabb nyomozóról.

Szeptember 6-án az RTL Klubon néhány rejtélyre már fény derül! Folytatódik az idei év egyik legnézettebb, legőrültebb és legrejtélyesebb showműsora, az Álarcos énekes! Ez a fesztivál sem marad el!"

Fotó: RTL klub

Szólj hozzá

RTL klub Álarcos énekes