2020. aug 08.

Mától visszatér a Fókusz plusz!

írta: PéSza2
Mától visszatér a Fókusz plusz!

A Fókusz plusz 1997 végén indult, mint a Fókusz kiegészítő műsora, ám mára teljesen eltűnt a lényege az 1 órás hétköznapi Fókuszok miatt. A műsor 2013 óta 1 év kivételével mindig nyári szünetre vonult, ám idén rekordkorán tér vissza, az utóbbi évekhez képest! Hogy miért, kiderül a TOVÁBB mögött!

A magazin idén újra, az eddigiekhez hasonlóan június vége felé nyári szünetre vonult, ám ez idén kicsivel rövidebb lett, mint az elmúlt években. Ennek oka, hogy az RTL már rekordkorán, ezen a héten elindította őszi nagy műsorát, a Konyhafőnököt. Így A mi kis falunk szombat este 8-ra került át. Mivel a Fókusz plusz+ A mi kis falunk páros általában nagyon jól kiegészítik egymást, ezért nagyon meglepő lenne, ha nem mennének ma se jól, illetve kikapnának a TV2 műsoraitól.

A magazin színes és érdekes dolgokról ad számot emészthető és hosszabb formában. De többször gyűjtöttek már adományokat is, a Barabás Évi és Tokár Tomi által vezetett hétvégi magazin. Tehát MÁTÓL újra Fókusz plusz szombatonként a Híradó után 19.00-kor az RTL klubon! Ti szoktátok nézni?raw.jpgFotó: RTL klub

Szólj hozzá

RTL klub Fókusz plusz