2020. aug 06.

Máris véget ér a MasterChef VIP a TV2-n

írta: PéSza2
Máris véget ér a MasterChef VIP a TV2-n

Ismét változtat a TV2 esti műsorkínálatán, miután kiderült, hogy az augusztus 3-án hirtelen indított MasterChef VIP borzalmas nézettséget szállított a csatornának. Alább kiderül az is, hogy hogy is néz ki a rendkívüli, de nem túl sokáig életben maradó műsorstruktúra.

A MasterChef VIP 2. évada hétfőn, vagyis augusztus 3-án indult el, hosszas huza-vona után végül 20.25-kor a Bödörèk előtt. Az eredetileg a Super TV2-re tervezett celebes főzőshow már az első napján rég látott mélységekbe juttatta a mostanában nem túl fényes nézettségű TV2-t a maga 5,5%-os nézettségével.

20200723masterchef-vip.jpg

A műsorban 16 celeb bizonyít, azonban az első évaddal ellentétben a műsor ezen szériája csupán 2 hétig fog tartani. Az első adás nézettségén még Bödörék sem tudtak segíteni, akik sokkal rosszabbul teljesítettek hétfő este, mint a bemutatkozó, első résszel (szóljon a TV2 mellett, hogy ez egy ismétlés volt, és nem is lett túlságosan promózva).

A jövő heti MasterChef VIP finálé után a TV2 19:40 perctől továbbra is a Hegyi Doktor - Újra rendel itthon még nem vetített részeivel támad, majd 20:35 perctől hétfőn a 47 Rohin című film kerül képernyőre. Kedden dupla részekkel a fent említett sorozat dupla részekkel lesz látható, ezt követően a Függetlenség Napja - Feltámadás című film kerül adásba, míg szerdán a Hegyi Doktor utolsó két része után az Átejtve című film lesz látható a TV2-n. A nemzeti ünnepen, valamint az azt követő napokon filmek lesznek láthatóak 19:40-től a Tények Plusz után.

Fotó:TV2

Szólj hozzá

TV2 MasterChef VIP