2020. aug 01.

Az őszi szezon indulása előtt pakolgatja műsorait a TV2

írta: FoA
Az őszi szezon indulása előtt pakolgatja műsorait a TV2

Mint azt mi is megírtuk, egy hirtelen döntés értelmében az eredetileg a Super TV2-re tervezett MasterChef VIP augusztus 3-tól a TV2-n tér vissza minden hétköznap este a Tények Plusz után, 19:40 perctől. Nos ez így is volt, eddig.

20200723masterchef-vip.jpg

A csatorna ugyanis úgy döntött, hogy az eredeti döntésének értelmében mégsem veszi le a Hegyi Doktor - Újra rendelt a képernyőjéről, ami keddtől továbbra is Magyarországon eddig még nem vetített részekkel fut tovább a TV2-n.

De hogy miért is tart hosszú hétvégét a sorozat? Nos, azért, mert a TV2 úgy döntött, hogy a hamarosan visszatérő Egyszer volt Budán Bödör Gáspár - Bödörék című sorozat bizonyára jobb felvezetésnek bizonyulna a MesterChef VIP-nek, mint a 18-49-ben gyengén muzsikáló Hegyi Doktor. 

A következő napokban tehát, ha minden igaz, a Tények továbbra is este 6-kor kezdődik, a Tények Plusz 18:45-től indul, hétfőn a Bödörék, majd keddtől a Hegyi Doktor - Újra rendel 19:30 perckor veszi kezdetét, a MasterChef VIP pedig 20:25 perctől jön, ezt pedig továbbra is a Piramis ismétlése követi majd 22:20 perctől.

letoltes_5.jpg

Ezek után nagyon kíváncsiak leszünk a hétfői nézettségre, hogy vajon mit sikerül javítania (ha egyáltalán javít) Bödöréknek a TV2-es celebes gasztro-reality nézettségén. Természetesen arról, hogy ki nyerte ezt a csatát, itt be fogunk róla számolni.

Fotók: TV2

Szólj hozzá

TV2 Műsorváltozás MasterChef VIP