2020. jún 09.

Teljesen megújult a Barátok közt

írta: FoA
Teljesen megújult a Barátok közt

Tegnap este megújult, és több fontosabb változás is életbe lépett az ország legnépszerűbb sorozatában, a Barátok köztben. Hétfő estétől több újdonsággal is találkozhattak a nézők, melyekről a TOVÁBB gombra kattintva olvashattok. 

bklogo2020.jpg

Az ország legrégebbi napi sorozata komoly fordulóponthoz tegnap este, ugyanis most kerülnek képernyőre azok a részek, melyeket a stáb a koronavírusjárvány kitörése után, április végtől forgatott a stáb. Ennek következtében át kellett írni a forgatókönyveket, amelynek következtében sokkal kevesebb testi kontaktust láthatnak majd a nézők, derült ki még április végén a SorozatWiki cikkéből.

A járvány miatt ideiglenesen két idősebb szereplő is távozott a sorozatból, a Vili bácsit alakító Várkonyi András, és a Bözsi nénit megformáló Szilágyi Zsuzsa személyében, akiket a producer szándékosan tartott otthon.

„Több olyan stábtagunk és színészünk is van, akit az én döntésem nyomán nem engedtünk vissza dolgozni, köztük van Szilágyi Zsuzsa és Várkonyi András. Mindketten már 65 év felettiek és több krónikus betegségük is volt már, így úgy gondoltam, hogy a legminimálisabb mértékben sem kockáztathatjuk az egészségüket. Ennek ellenére a Barátok közt nézői nem maradnak Vili bácsi és Bözsi néni nélkül, ugyanis rendszeresen be fognak jelentkezni videóchaten és telefonon. Első körben néhány hónapig távoznak a Mátyás király térről és amint látjuk, hogy a vírushelyzet tovább mérséklődik, vissza fognak térni a sorozatba”

- nyilatkozta Ondurss Ilona, a Barátok közt producere a SorozatWikinek.

A történet szerint ugyanis Bözsi szíve újra rendetlenkedik, mely miatt Vili bácsival együtt szanatóriumba vonulnak, de az idős asszony nem hagyja, hogy otthon a nemrég felbukkant Ildikó átvegye a hatalmat, ezért küldi oda egyik gyermekét, Alíz édesanyját, Fekete Tündét, akit Murányi Tünde alakít.

,,Hatalmas segítség, hogy felkértek erre a szerepre, enélkül nagy bajba került volna a családom. A férjem, Kálid Artúr is színész, és egyikünknek sincs mostanában munkája. Én öt színházban játszom szabadúszóként, minden bizonytalan. A szinkronmunkák szerencsére már beindultak” 

- nyilatkozta a Blikknek a legutóbb a Bátrak földjében látható színésznő. 

2kqktkpturbxy9jodfjnmvjnzu5njbkmjq4ywm5ngu3zdmynju0yzg0zs5qcgeslqmae80pam0iqpuczqolamld.jpg

De nemcsak a vírus miatt újult meg tegnap este a sorozat. Június 8-tól ugyanis teljesen új izgalmakkal és vadonatúj történetekkel folytatódik a sorozat, melyről így beszélt szintén a SorozatWikinek a producer:

"A Barátok közt megújulása a következő időszakban még jobban látszani fog, melynek része, hogy hosszabb-rövidebb időre több új szereplő is fel fog tűnni a sorozatban és ismerős arcok is újra fel fognak bukkanni, melyek érdekes helyzeteket fognak teremteni a Mátyás király téren”

A megújult Barátok közt egyébként augusztusban érkezik a 10.000. részéhez, melyre mi is készülünk majd több érdekességgel, ahogy azt már megszokhattátok.

Fotók: RTL klub

Szólj hozzá

Barátok közt RTL klub