2020. máj 19.

Temérdeknyi új műsor TV2-n nyáron és ősszel

írta: FoA
Temérdeknyi új műsor TV2-n nyáron és ősszel

Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója ma az Origonak adott interjújában jelentett be több, nyáron, illetve ősszél érkező műsort, melyek színesítik majd a TV2 kínálatát. Ezekről alább, a TOVÁBB gombra kattintva olvashattok.

tv2logo.jpg

2 év kihagyás után idén visszatér a Sztárban Sztár eredeti formátuma, emellett az ősz második felében ismét jelentkezik az idei év egyik legnézettebb showműsora, a Nicsak, ki vagyok? - A rejtélyek színpada is.

nicsak.png

Az újdonságoknak még nincs vége, az Origo mai cikkében a programigazgató bejelentette, hogy megvásárolták az Szombat esti Láz alapformátumát, a Dancing with stars-ot, mely szintén a TV2 képernyőjén lesz látható.

Az RTL klubtól sikerült elhalászniuk a 2016-os Farm jogait is, melyből egy VIP változatot fog készíteni a csatorna, de sztárok mutatják meg rátermettségüket a konyhában a SuperTV2-re ősszel érkezdő MasterChef VIP-ban is.

Továbbá kiderült, hogy elindul egy új gasztro-reality is Love Bistro címmel melynek lényege, hogy az ételek és a versenyben részt vevő párok is ugyanakkora szerephez jutnak majd, erről az is kiderült, hogy az egykori RTL-es Rubin Kristóf új cége fogja gyártani.

Most pedig a közeljövőről. A június 1-jén finálézó Exatlon után az egyszer már megbukott Piramis lesz látható, minden este, 19:30 perctől, eddig még nem látott, 2017-es, rohamtempóban leforgatott részekkel, és persze Sthol Andrással. A nyár második felében pedig érkezik a Hegyi Doktor - újra rendel, amelyek még Magyarországon nem látott részekkel érkeznek a TV2-re.

letoltes_1.jpg

A Mintaapák körül a napokban kialakult találgatásokra pontot téve pedig a programigazgató elárulta, hogy Fenyő Iván szerepét Kamarás Iván veszi át, így, az augusztusban visszatérő sorozatban már ő játssza majd Szalay Géza szerepét.

Fotók:TV2 

Szólj hozzá

TV2 Őszi szezon 2020