2020. ápr 14.

Estére kerül a Barátok közt, több visszatérő műsor az RTL klubon!

írta: FoA
Estére kerül a Barátok közt, több visszatérő műsor az RTL klubon!

2020. január 2-án indult az RTL klubon a Drága Örökösök harmadik évada, előtte egy nappal pedig a Bátrak földje című telenovella. Ám ezek a sorozatok a jövő hét folyamán véget érnek az RTL klubon. Április 27-től visszatér több közkedvelt műsor is, és a Barátok közt is új időpontba kerül, részletek a TOVÁBB gomb után.

93269806_2579531995645877_645075320168251392_o.jpg

Április 27-től új időpontba kerül a Barátok közt. Magyarország legrégebbi napi sorozata fél év után kerül vissza újra a főműsoridőbe. A sorozat új főcímmel, új szereplőkkel, és új izgalmakkal folytatódik az RTL klubon minden hétköznap este 20:05 perctől!

Este érkeznek a heti műsorok. Hétfő este folytatódik a Cápák között, amelyben idén már nem Apró Annát láthatjuk egyetlen női cápaként, helyét az egykori modell, Tomán Szabina veszi át. Cápák között minden hétköznap este 21:00-tól lesz látható.

rtl_klub_tavasz_2019_1.jpg

Kedden érkezik az Isten veled, Magyarország! A műsor készítői ezúttal is bejárták a világot: elkísértek családokat Görögországba, Norvégiában egy olyan családdal forgattak, akik az itthoni, kényelmes életüket feladva szó szerint a semmibe költöztek ki. Ausztráliában a forgatás valós drámába fordult: a kiköltöző családot átverte a bevándorlási ügynök, a pár azért küzd, hogy visszakaphassa az elcsalt milliókat.
Bár a harmadik évad még a koronavírus járvány előtt készült, az azóta történtek sokszor alapjaiban írták át egy-egy család életét – hiszen több szereplő a turizmusban, vagy a vendéglátásban remélte megtalálni a szerencséjét egy másik országban. A nézők a friss fejleményekről sem maradnak le: a szereplők az adást követő napon a Fókuszban számolnak be arról, hogyan változtatta meg mindennapjaikat a járvány.

Szerdán Szabó Zsófi vezetésével jelentkezik a Toplista új évada. A szórakoztató, vidám visszaszámláló show esetében a top 10-es lista a keret a mozgalmas és izgalmas riportműsorhoz. Az adások témái a bulvár műfajából kerülnek ki: zenei és koncertkülönlegességek, hírességek magánéleti eseményei, az örök fiatalság titka vagy éppen botrányos és vicces történetek.

Csütörtökön új bűnügyi magazin érkezik a csatornára. A Bűnös lelkek megtörtént eseteket, hátborzongató bűnügyeket dolgoz fel. Olyanokat, amelyek nem hagyják nyugodni a magyar társadalmat. Miért gyilkoltak meg ártatlan apákat és anyákat az ország legkegyetlenebb bankrablói? Miben bízik egy sorozatgyilkos, aki évtizedek után szabadulhat a rácsok mögül? Mit érez egy ember, aki élve eltemet egy 11 éves gyereket?
A műsorban bűnös lelkek adtak interjút, megtört családtagok, szemtanúk nyilatkoznak fájdalmukról. A Bűnös lelkek eredeti, soha nem látott felvételekkel és rekonstruált, színészek által eljátszott jelenetek segítségével mutatja be az elmúlt évtizedek legbrutálisabb magyar bűnügyeit.
Az április 30-tól minden csütörtökönként 21:00 órakor jelentkező Bűnös lelkek két műsorvezetője Gál Petra és Bányai Viktor lesz. Gál Petrát a Fókusz szerkesztő-riportereként, míg Bányai Viktort az RTL Híradó bűnügyi tudósítójaként ismerhetik a nézők. A Bűnös lelkek első adása a Szita Bence-gyilkosságról fog szólni. Az 50 perces műsorban a kisfiú rokonai mellett megszólal az azóta már elhunyt két gyilkos is, akik haláluk előtt épp a Bűnös lelkek készítőinek adták utolsó interjúikat.

A péntek esték már április 24-től a nyomozásról szólnak. Poppy Montgomery főszereplésével 20:40-től látható a Különben dühbe jövök című amerikai krimisorozat, amelyben az általa megformált Cat Chambers -aki tolvajból avanzsált a kormányzó különleges bűnügyeit kezelő “megoldóvá”-, forgatja fel a paradicsomi üdülőhely mindennapjait és néz szembe meglehetősen viharos múltjával is.

Emellett ettől a héttől három új, hétvégi műsor is indul a csatornán. A Made In karanténban amelyben a legmenőbb karanténvideók közül a legjobb, adásonként egymillió forintot ér. A négytagú zsűri – Gáspár Laci, ByeAlex, Sztarenki Dóra és Szabó Győző – választja ki a nem szokványos tehetségkutató műsorba beküldött „házi” videókból az adás legjobbját, amelynek készítője azt mutatja be, hogyan éli meg az önkéntes karantént az otthonában, hogyan űzi hobbijait, hagyja szárnyalni kreativitását, tehetségét és hogyan valósítja meg mindazt, amire korábban nem volt ideje. Az adás legjobbnak ítélt videójának készítője egymillió forinttal lesz gazdagabb.

Szombaton látható lesz továbbra is a Mellékhatás, amely egyetlen heti saját gyártású sorozatként lesz továbbra is képernyőn.

Vasárnap esténként 18:50-től a Maradj haza magadnak! című reality gondoskodik a vidám pillanatokról, amelynek első epizódját április 19-én láthatják a nézők. A realityben a négy sztár, négy jó cimbora -Szabó Zsófi, Dér Heni, Gáspár Laci, ByeAlex és családtagjaik - „karantén kalandjain” szórakozhatunk. A sztárok arra az elhatározásra jutottak, hogy a bezártság ellenére is jól fogják érezni magukat, nem veszítik el a jókedvüket és a kialakult helyzetet egyfajta lehetőségként élik meg. Igyekeznek a technikára támaszkodva segíteni egymást és a felmerülő problémákat minél több humorral, ötlettel és kreativitással együtt megoldani, persze ezzel nem egyszer borsot törve a másik orra alá, legyen szó akár egy szülinapról, vagy egy mókás kihívásról, hiszen nincs olyan nap, hogy a helyzetből adódóan virtuálisan ne találkozzanak, hiszen #együttsikerül.

A Maradj haza magadnak! után a vasárnap esti jó hangulatról 19:15-től A mi kis falunk alkotóinak legújabb, az egészségügyi helyzet körülményei, lehetőségei inspirálta mulatságos sorozata, a Segítség! Itthon vagyok! lesz látható. A sitcom olyan emberek sorsát mutatja be, akiknek az életét többé, vagy kevésbé, de mindenképpen befolyásolja ez az új helyzet. A társadalmilag elfogadott, biztonságos kapcsolattartás terepe a telefon, vagy a video chat – a fikció szereplői is ezen keresztül tartják a kapcsolatot, élik meg mindennapjaikat, ünnepeiket, vitáikat vagy éppen szerelmeiket. A történetben egymás melletti, párhuzamos, de valamilyen módon egymással kapcsolatban lévő szálakon keresztül ismerjük meg a szereplők történeteit. Az élet tehát a karanténban is zajlik. A sorozat karaktereit a nagyközönség kedvencei hívják életre: Zsurzs Kati, Csuja Imre, Kerekes József, Nagy-Kálózy Eszter, Debreczeny Csaba, Kovács Panka, Fehér Tibor, Tóth Ildikó, Lengyel Tamás, Pokorny Lia, Hevér Gábor, Bata Éva, Kakasy Dóra, Haumann Máté, Erdélyi Tímea, Nagy Sándor, Mihályfi Balázs, Martinovics Dorina, Szatori Dávid.

Új műsorrend tehát április 27-től, a hétvégi új műsorok pedig már most szombaton és vasárnap az RTL klub műsorán.

Fotó: RTL Sajtóklub

Szólj hozzá

Barátok közt Toplista RTL klub Cápák között Bűnös lelkek Isten veled Magyarország