2020. ápr 06.

Mit nézünk a TV -ben? - II.rész

írta: PéSza2
Mit nézünk a TV -ben? - II.rész

Az új rovatunk első részében a Tv2 ma induló új műsoráról, a #maradtotthonról volt szó, amely egy új doku-reality lesz. A mai részünkben is egy dokureality-t ajánlunk nektek, amely tavaly ősszel mutatkozott be a Tv2-n Újratervezés néven. A műsor ősszel nagy bukás volt, azonban idén újra folytatódik a műsor, de addig is bárki visszanézheti az összes részt a Supertv2-n minden hétköznap 18.30-kor dupla epizódokkal. Részletek a TOVÁBB gomb mögött!

Tavaly 10 év után újra együtt vezetett műsort Sthol András és Ördög Nóra, csak éppen most a TV2-n. A műsorban a készítők olyan családoknak segítettek a házfelújításokban, akiknek ez nem sikerülne saját önerejéből. A műsorban több drámai pillanat is volt, melyek igazi elemei egy dokureality-nek.

A lakásfelújításon túl azonban a műsorban a 2 műsorvezető teljesítette a szereplők akár extrém kéréseit, kívánságait is. A műsor hetente 2-2 családot mutatott be 6 hét alatt. A pénteki adások voltak a csúcspontok, melyekben bemutatták a családoknak a régi-új otthonukat. A műsor főszerkesztője Hadas Kriszta volt.

A rossz nézettség ellenére már elindult a jelentkezés a műsor második évadába, amely tehát ősszel újra látható lesz a TV2 képernyőjén.

Ti újranézitek?

tv2_ujratervezes_lakasfelujitos_musor_logo.jpg

Szólj hozzá

Stohl András Ördög Nóra TV2 Újratervezés Supertv2