2020. feb 04.

Lehull a lepel, ők az Álarcos énekes szereplői, és nyomozói!

írta: FoA
Lehull a lepel, ők az Álarcos énekes szereplői, és nyomozói!

Még csak néhány napja láthatóak kisebb szpotok az RTL-en, melyek a csatorja új showműsorát, az Álarcos énkeset reklámozzák, de már a műsorral kapcsolatban több titok nem titok többé. Ma az RTL klub egy rendkívüli sajtótájoztatón jelentette be hivatalosan a műsorban a szereplők kilétét felfedni próbáló nyomozókat, a show műsorvezetőjét, és azt is, hogy milyen maszkokba bújva énekelnek majd a celebek a műsorban. 

alarcos_enekes_2.jpg

A csatorna mai sajtótájékoztatóján megerősítette a több napja már bejelentett hírt, miszerint Istenes Bence vezeti majd az Álarcos énekest. Bence ezáltal több mint egy év után műsorvezetőként tér vissza a képernyőre. 

Párja, Csobot Adél is szerepet kapott a műsorban. A 2019-es év Nyerő Párosának női győztese lesz az egyik nyomozó a műsorban. Adél és Bence 8 év után, a 2012-es X-faktor után dolgoznak majd együtt újra egy műsorban.

De a nagysikerű, 2019-es X-faktor egyik mentora is itt tűnik fel újra az RTL klub képernyőjén. Gáspár Laci, aki ezúttal nem mentorként, hanem nyomozóként tündököl majd az Álarcos Énekesben. 

Sebestyén Balázs is új szerepben tündököl az RTL-en, ugyanis ő is szintén nyomozóként csatlakozik az Álarcos énekes csapatához.

Negyedikként csatlakozik a nyomozók csapatához Dancsó Péter is, aki az egyik legnépszerűbb hazai YouTuber, ő rendelkezik Magyarországon a második legtöbb feliratkozóval a YouTubeon.

A nyomozóknak egyébként a műsorban az lesz a feladatuk, hogy megpróbálják leleplezni a jelmezbe bújt hírességeket a hangjuk, illetve a műsor közben kapott, apró utalások alapján.

Arról, hogy kik bújnak meg a szereplők extrém jelmezei alatt, azt továbra sem tudni(csak akkor fog kiderülni a titok, ha a távozó versenyző felfedi jelenlétét a műsorból való kiesése után), viszont az RTL ma elárulta, hogy milyen maszkok alatt versenyeznek majd a versenyzők. Ezek alapján lesz, aki kutyává, krokodillá, nyuszivá, vagy oroszlánná változik. A műsor egyébként már most vasárnap, vagyis február 9-én, este 19:00-tól képernyőre kerül az RTL klubon, így beelőzve a konkurens TV2 hasonló műsorát, a Nicsak, ki vagyok?-ot.

Fotó:RTL klub

Szólj hozzá

RTL klub Álarcos énekes