2020. jan 29.

Újabb csata kialakulóban az RTL és a TV2 között!

írta: FoA
Újabb csata kialakulóban az RTL és a TV2 között!

Újabb botrány alakulhat ki a TV2 és az RTL klub között, írja a SorozatWiki, akik úgy tudják, az RTL által novemberben bejelentett The masked singer formátumot a TV2 egy másik, a műsorhoz teljesen hasonló fomrátummal támadja meg, már februártól. A Nicsak, ki vagyok? - A rejtélyek színpadában két háromfős sztárcsapat verseng majd egymással, amelyben fel kell ismerniük az éppen éneklő elmaszkírozott énekest. A formátumban - csakúgy, mint az RTL-es Álarcos énekesben - az énekes csak kiesése után leplezi le, hogy ki is ő valójában. 

rtl_klub_black_logo.jpg

A TV2 új showműsora akár korábban is elindulhat, mint legfőbb konkurense, az Álarcos énekes az RTL-en, ugyanis az oldal információi szerint a műsor néhány héten belül indul is a TV2-n.

A két show heteken belül megküzd majd egymással, ugyanis szintén a SorozatWiki információi szerint a RTL-es Álarcos énekes februárban indul majd el. Ebben a showban celebek teljesen elmaszkírozva énekelnek el hétről hétre egy általuk választott dalt. Aki pedig az adás végén a legkevesebb szavazatot kapja, távozásával együtt fel kell fednie kilétét.

tv2logo.jpg

Bár több konkrétumot nem tudunk a műsorral kapcsolatban, a két show hasonlósága miatt a nézők könnyen vádolhatják valamelyik csatornát lopással, ami ebben az esetben nem igaz, hiszen a TV2 a Mysteries in the spotlight nevű román formátummal, az RTL pedig a fentebb említett amerikai licensz magyar változatán dolgozik majd. Az eset leginkább a 2 évvel ezelőtti Piramis-Fal botrányhoz hasonló, bár ebben nem egy egyszerű másolásról van szó.

alarcos_enekes_rtl_klub_februari_erkezes.jpg

Hogy melyik show lesz a jobb, az hamarosan kiderül, mint ahogy reméljük nemsokára az is, hogy kik lesznek az egyes műsorok műsorvezetői, zsűritagjai, és egyéb résztvevői.

Fotó: RTL klub, TV2

Szólj hozzá

TV2 RTL klub Álarcos énekes Nicsak ki vagyok?