2019. okt 29.

Ráfordul az utolsó őszi körre az RTL és a TV2

írta: FoA
Ráfordul az utolsó őszi körre az RTL és a TV2

Kiélezett, izgalmas ősz elé néztünk augusztus végén. Az első kör szinte döntetlen, több RTL-es, és TV2-es műsor is jól teljesített, ezeket külön egy évi végi, őszi összegző cikkben fogjuk megvizsgálni. Viszont hamarosan itt tél, az év vége, és a csatornák is ráfordulnak az utolsó őszi körükre. Hogy mely műsorokkal küzd a nézők kegyeiért az RTL klub és a TV2, az a TOVÁBB után kiderül!

672822_mintaapak-6_jpg_w.jpg

November 11-től elindul az idei utolsó szakasza a tévés ősznek. A TV2 napi sorozattal, és Majka saját fejlesztésű műsorával rukkol elő, az RTL klub pedig a Konyhafőnök VIP 4. évadával fejezi be az évet - Drága Örökösök nélkül.

Mintaapák

Közel 15 évvel az utolsó napi, TV2-es sorozat indulása után november 11-én, este 19:20-tól indul a csatorna új napi szériája, a Mintaapák. A sorozatban négy egymástól merőben eltérő apa életét ismerhetik meg a nézők. A 3 gyerekes exfocistáét, aki a hagyományos értékrendben hisz, a sármos, sikeres ügyvédét, aki irtózik a felelősségtől, a régi és az új családja között vergődő elvált férjet, valamint a megözvegyült állatorvost, a szingli szuperapát. 

A főszereplőket Fenyő Iván, Klem Viktor, Mészáros Béla és Szabó Kimmel Tamás alakítják majd. Emellett pedig olyan neves mellékszereplők is feltűnnek majd a sorozatban, mint Sthol András, Pataki Szilvia, Polyák Lilla, Kovács Patrícia, vagy Földes Eszter

Mintaapák - november 11-től minden hétköznap este 19:20-tól a Tények Plusz után a TV2-n!

Újratervezés

Ördög Nóra és Sthol András 10 év után ezúttal a TV2-n vezetnek majd együtt műsort, Újratervezés cimmel. A műsor gyakorlatilag a több csatornán is vetített A nagy házátalakítás magyar változata lesz.

November 11-én, 21:35-től minden hétköznap este a Nyomd a gombot, tesó után lesz látható a műsor. 

Mialatt folyik az átalakítás, a két műsorvezető, Nóra és András a szereplők „bakancslistás” kívánságait váltják valóra - ha kell levetik magukat 4000 méterről, vagy rally autóba szállnak… Az alaphelyzetek sokszor kifejezetten drámaiak, melyeket a készítők valamilyen élmény programmal oldanak fel. Például ejtőernyőzés, mini nyaralás, hazai kényeztető programok – ez olyan minőségi, együtt töltött idő a családok számára, amely alatt még közelebb kerülhetnek egymáshoz, a mindennapjaik során azonban sem az anyagiak, sem a számtalan kötelezettség miatt nem engedhetik meg maguknak ezeket. De arra is van példa, hogy a műsorban szereplők megismerkedhetnek kedvenc színészükkel vagy énekesükkel, kulisszabejáráson, exkluzív találkozásokon vehetnek részt. A TV nézők 2-2 család történetét követhetik majd párhuzamosan.

Eközben feszített tempóban zajlik az építkezés, amelynek csúcspontjaként minden hét végén, az újratervezők végső hajráját követően, a műsorvezetők segédletével 1-1 család sírva, nevetve, ámuldozva beköltözik új otthonába. A produkció főszerkesztője Hadas Kriszta.

Nyomd a gombot, tesó!

Majka saját fejlesztésű gameshowjába augusztus óta lehetett jelentkezni. Néhány hete érkezett a hír, miszerint már forgatják a TV2 új gameshowját. Vasárnaptól már néhány új előzetes is érkezett a gameshowhoz, most pedig az indulás dátuma is kiderült. A Mintaapák után, november 11-től, minden este látható lesz majd a játék. A  műsor egyik előzetese itt megtekinthető.

A Nyomd a gombot, tesó! két szinten zajlik: míg a kvíztoronyban 7 kérdésre kell helyesen válaszolniuk a játékospároknak és minél több értékzsetont megtartaniuk, addig az arénában a gombokkal keltik életre, majd gyűjtik össze a legkülönbözőbb tárgyakat, amelyekhez pénzösszegek tartoznak. Annak van esélye minél többet megszerezni az 50 millió forintos főnyereményből, aki fent fejben erős, lent viszont bírja lábbal és a lehető leggyorsabban nyomja a gombokat és fut a hozzájuk tartozó tárgyakkal a gyűjtőpontra, majd időben kijut az arénából. A két szint közötti távolságot a játékospár egyik tagja egy zuhanó lifttel teszi meg, és egyikük sem tudja, kivel lódul meg a fülke.

 A  Konyhafőnök VIP 4- nemcsak a sztárok lesznek terítéken

Cinthya Diktátor, Cooky, Császár Előd, Cserpes Laura, Delhusa Gjon, Demeter Alexandra, Domokos László, Gajdos Tamás, Gerendásy "ÉNB Teo" Gábor, Gesztesi Máté, Görgényi Fruzsina, Kammerer Zoltán, Kiss "ÉNB Bécy" András, Kiss Péter Balázs, Lukács Mikike, Mihalik Enikő, Molnár Andrea, Nagy Bogi, Nagy "VV Leo" Zsolt, Nyári Dia, Oláh Gergő, Rippel Feri, Róka Adrienne, Rubint Réka, Sánta László, Sipos Tamás, Solti Ádám, Somorjai "Miss Bee" Ilona, Sztarenki Dóra, Taka, Tihanyi "ÉNB Karesz" Péter, Vámosi Viktória, Varga Győző, Vasvári Vivien, Verebes Linda, Völgyi Zsuzsa szereplésével indul november 11-én a Konyhafőnök VIP új évada

Fordulatokban ezúttal sem lesz hiány! Idén nem csupán a Michelin-csillagos séfek hírességekből álló csapatai csapnak össze, hanem maguk a séfek is komoly kihívásokkal készülnek egymás számára! A legváratlanabb pillanatokban állíthatják majd be egymást a versenyzők közé főzni, így nekik a sztárokkal együtt kell majd ugyanazokból az alapanyagokból minél különlegesebb fogásokat készíteniük.
Az új VIP évadban a Válogató hét is izgalmas új fordulatokat hoz. Fördős Zé, Sárközi Ákos és Rácz Jenő egy-egy napon felülbírálhatják zsűritársaik döntéseit, mitöbb a versenyzőkre talán a műsor történetének egyik legkegyetlenebb fordulata vár: hiába kapnak kötényt az egyik séftől, a Válogató héten nem érezhetik magukat biztonságban az utolsó pillanatig, hiszen most a séfek akár el is vehetik tőlük a kötényt és átakaszthatják annak a versenyzőjelöltnek nyakába, akinek a teljesítményét jobbnak ítélik.

A Konyhafőnök indulásával egyébként a Drága Örökösök is búcsúzik egy időre, a második évad fináléja november 8-án, azaz jövő pénteken lesz, a Konyhafőnök pedig november 11-től minden hétköznap este a Fókusz után lesz látható.

rtl_konyhafonokvip3190-e1572356836989-1140x641.jpg

November 11-től tehát a karácsony előtti, utolsó ütközet veszi kezdetét az RTL klub és a TV2 idei csatározásában.

Fotók:RTL klub, TV2

Szólj hozzá

TV2 RTL klub Konyhafőnök VIP Nyomd a gombot tesó Mintaapák