2019. okt 25.

Köszönünk mindent, Miki - 21 éves a Barátok közt VII. rész

írta: FoA
Köszönünk mindent, Miki - 21 éves a Barátok közt VII. rész

Vége! Ma este búcsúzik a Barátok közt legnagyobb karaktere, Berényi Miklós, azaz Szőke Zoltán. Ma búcsúképp Mikivel foglalkozunk. Ma tehát Szőke Zoltán karakterének történetét idézzük fel. De Szőke Zoltán mellett mi is búcsúzunk, hiszen ezzel a résszel cikksorozatunk is véget ér. Az utóbbi napokban foglalkozunk a Barátok közt legfordulatosabb eseményeivel, a jelenlegi történésekkel, Miki és Nóra eddigi esküvőivel, mindennel ami megelőzte a sorozat indulását, de kitölthettetek egy kvízt is, illetve eldönthettétek, hogy Áron milyen ember is valójában. A TOVÁBB gombra kattintva elkezdjük Miki búcsúztatását.

19_2.jpg

Berényi Miklós karakterével a három Berényi mindegyike kiderül a sorozatból, és amennyire ajlasak voltak, olyannyira kapták meg a büntetésüket. Berényi Zoltán autóbalesetben halt meg, Berényi Andrást lelökték egy toronyház tetejéről, Berényi Miklós pedig valószínűleg évekig rácsok mögött marad.

Miklós karaktere egy nap híján 21 év után távozik a sorozatból. A Blikk úgy tudja, Miki börtönben marad, viszont senki sem látogathatja meg egy ma délutánig titkos dolog miatt. Sokak elkönyvelték, hogy Miklós biztosan meg fog halni, DE Miklós életben marad, emiatt nem kell aggódnia senkinek, épp ezért bármikor visszatérhet a sorozatba.

A Blikk bennfentese szerint nem válószínű, hogy Szőke Zoltán visszatérne mostanában a sorozatba, épp ezért kezdtek el új rosszfiúkat felépíteni a sorozat készítői, ilyen például Harmath Gergő, vagy Szántó Áron.

75464186_10158900785352785_4725964051518062592_o.jpg

Miki barátnői

Azért kevesebb nagyobb nőcsábász van a Mátyás Király téren, mint Miklós. Te tudod, hogy kik is voltak Miklós barátnői?

Marosi Krisztina - Miki sorozatbéli első barátnője, később Ő vette meg a Rózsa bisztrót.

Balogh Nóra - talán mindenki tud róla valamit, a Berényi kft. jövendőbeli ügyvezető igazgatója

Szilágyi Andrea - Pali és Lóra nővére, volt a Rózsa bisztró tulajdonosa, Oszi édesanyja, jelenleg Németországban él

Szentmihályi Zsófi - Zsolt ex-felesége, azért ment hozzá Mikihez, hogy Claudia lehessen az kft új ügyvezetője

 

Persze Mikinek sok románca volt, ezek külön nem részletezném. Ahogy már a bevezetőben említettem, Miki túlélt mindent, és a börtönt is túl fogja élni. Volt már rákos, esett le tetőről, lökték jég alá, lőtték már le(nem is egyszer), kentek rá robbantást, mégsem sikerült senkinek megtörni. Miklós távozásával egyébként öten vannak olyan színészek a sorozatban, akik kisebb-nagyobb kihagyásokkal, de láthatóak:

  • Ábrahám Edit
  • Varga Izabella
  • Rékasi Károly(1998-tól mellékszereplőként szerepelt már a sorozatban)
  • Várkonyi András
  • Tihanyi-Tóth Csaba

Természetesen Miktől kedvenc mondatával búcsúzunk. Köszönjük az elmúlt 21 évet, és remélem még találkozunk, mert

A kft. én vagyok, én én is maradok!

Végül pedig nagyon köszönöm mindazoknak, akik rendszeresen figyeltek minket az utóbbi napokban. Igyekeztünk izgalmas témákat összeállítani, remélem sikerült! Természetesen olvassatok minket továbbra is, mert bármi fontos dolog történik a sorozatban, akár a tévés világban, mi mindenképpen megírjuk! 

Fotók:RTL klub

Szólj hozzá

Barátok közt RTL klub 21 éves a Barátok közt