2019. okt 24.

Áron: rosszfiú, vagy jóakaró? - 21 éves a Barátok közt VI. rész?

írta: FoA
Áron: rosszfiú, vagy jóakaró? - 21 éves a Barátok közt VI. rész?

Cikksorozatunk tegnapi részében egy kvízt találhattok, ha még nem csináltad végig, mindenképp tedd meg. Ma pedig nem kifejezetten egy témával, hanem egy sokakat megosztó szereplővel foglalkozunk majd, aki nem más, mint Szántó Áron. A TOVÁBB gombra kattintva kiderül, hogy hogyan is került a sorozatba, és hogy lett pont ő az ügyeletes rosszfiú.

sokaig-nem-tudtak-hogy-lyme-korban-szenved-a-baratok-kozt-szinesze-volosinszki-gyuri-szanto-aron-2019_image_cbb8315162c84d1c0654ff3ea42a_16-9.jpg

A felállás egy éve is hasonló volt, bár akkor nem egy ember, hanem a Harmath testvérek voltak azok, akik Berényi Miklóst akarták megbuktatni. Nos, Áronnak nem Miki megbuktatása a célja, hanem az, hogy bosszút álljon Harmath Gergőn. De kezdjük az elején.

Áron év elején valahogy úgy került be a történetbe, hogy a Harmath kft. egyik építkezésén történet egy "baleset" az egyik munkással, amelyet saját maga okozott. De, sajnos bizonyíték nem volt ez ellen, így a férfi beperelte Gergőéket. Aztán, amikor elég rosszul álltak a dolgok, a semmiből megjelent a brigádvezető Áron, akinek köszönhetően a munkás elveszítette a pert Gergőék cégével szemben. Aztán kiderült, hogy az építkezésen a balesetet Áron sem látta, és, hát, kinek van a keze a dologban? Hát persze, hogy Berényi Mikié, aki lefizette a brigádvezetőt, hogy hazudjon Szonja, Gergő, és Balázs cégének érdekében.

Aztán megjelent a színen Novák Laci unokahúga, Adél, akire két pályázó volt. Áron, illetve Gergő. A lány Gergő agresszív viselkedése miatt Áront választotta. Áron hamar belopta magát Novák Laci és Gizi szívébe is, így úgy tűnt, minden rendben van.  De nem is a Barátok köztről beszélnénk, ha minden rendben lenne. Adél és Laci örököltek egy dobozt, amelynek az aljában egy kincses térkép volt. Áron erről tudomást szerezve megszerezte a térképet, és talált nem kevés gyémántot, ami persze Lacit és Adélt illetne.

Hát, mitadisten, Áron lebukott. A gyémántokat szerencsére visszaadta, de erről még lesz szó. Adél a szakítás után Gergővel vigasztalódott, és hát, a vigasztalódásból kapcsolat lett. Mindenki jó szemmel nézte Gergő és Adél felhőtlen románcát, kivéve egy embert, Áront. Ő ugyanis egy nagyon ördögi tervvel akart bosszút állni azon, hogy Gergő elvette tőle a szerelmét. Az ördögi terv miatt olyan tárgyakat gyűjtött össze a brigádvezető, amit senki se gondolt volna. A terve bejött, részben. A gyermekfalut felgyújtotta, csakhogy arra nem számított, hogy Gergő "bent ég" a faluban. Mivel valaki meghalt a tűzben, így biztosan megölt Áron egy embert, pontosabban egy hajléktalant

De vajon jófiú, vagy rosszakaró?

Lehet, hogy a válasz egyértelmű. Viszont a gyémántos sztori ott még nem ért véget, ahol abbahagytam. Áron ugyanis(elméletileg) azért lopta el a gyémántokat, hogy Adél soha, semmiben ne szenvedjen hiányt. Tehát, mondhatjuk azt, hogy igazándiból csak jót akart, de a lopás viszont bűncselekmény, és azért azt se felejtsük el, hogy a gyémántokat utána azonnal vissza is adta...

Ez bebizonyíthatja azt, hogy Áron igazából egy jószándékú fiú. DE, Ti mit gondoltok? Szerintetek Áron ennek ellenére is rosszfiú? Vagy egy jóakaró fiú, aki borzasztóan féltékeny? Szavazzatok!

Kicsit egyébként déja vu érzésem van, tavaly ugyanis Gergő és Szonja távozását várta mindenki, most viszont Áronról gondolkodnak hasonlóképpen a kommentelők. Hát, kíváncsian várjuk a történet végét, egy biztos, az előzetesek alapján még nem mostanában fog lebukni Szántó Áron.

Holnap jön cikksorozatunk utolsó része, ami nagyon izgalmas lesz, kövessetek minket addig is!

Fotó:RTL klub 

Szólj hozzá

Barátok közt RTL klub 21 éves a Barátok közt