2019. okt 20.

Fordulat fordulat hátán - 21 éves a Barátok közt II. rész

írta: FoA
Fordulat fordulat hátán - 21 éves a Barátok közt II. rész

Tegnap útjára indítottuk a már hagyományosnak mondható cikksorozatunkat, melyben a Barátok közt születésnapját vezetjük fel. A tegnapi rész itt is megtekinthető, melyben a sorozat 21 éves történetének azon történéseit idéztük fel, amelyek egyes karakterek életét gyökeresen megváltoztatták. Mai cikkünkben, mint azt tegnap már megígértem, felidézzük, hogy hogyan is jutottunk el a történetben oda, ahol most tartunk, és ezek mellett pedig találgatunk is, vajon mi történhet majd a jubileumi rész/részekben. Tehát a TOVÁBB gombra kattintva elkezdjük a találgatást! 

260696-baratok-kozt-sorozat_1200x630.jpg

Tegnap már szót ejtettünk a tavalyi részekről, amelyek nagyon fordulatosra sikeredtek. Berényi Miklós karaktere akkor is kulcsfontosságú volt, gyakorlatilag köré épült az egész sztori, és ez most sincs másképp, főleg azért, mert gyakorlatilag már csak egy hétig szerepel a sorozatban.

A pénteki(10.18) részek nagyon nagy fordulatot tartogattak, ugyanis a Berényi Kft. megmentése érdekében megkérte Miklós Nóra kezét - negyedszerre is. De hogyan is jutottunk el idáig?

A sztori kezdete valamikor szeptemberre tehető vissza, amikor is az  elkészült gyermekfalut a Harmath Gergő elleni bosszúja részeként Áron felgyújtotta. Ám arra egyáltalán nem számított, hogy két ember is ott lesz a gyermekfaluban, egy hajléktalan(aki meg is halt), illetve Balázs, aki máig azt hiszi, hogy ő a felelős a gyújtogatásért, mert hogy ő is gyújtogatott - Miklóssal közös képeit égette el. Viszont Áron Gergőre terelve a gyanút több olyan bizonyítékot helyezett el, ami egyértelművé teszi azt, hogy a legidősebb Harmath gyújtotta fel a gyermekfalut. Csakhogy terve nem sikerült. Mivel a hajléktalant nem kereste senki, és Gergőt pont nem látta senki, így Szonjáék rendőr haverja, Tibi azt javasolta, hogy Gergő menjen el az országból, és ne adjon jelet magáról, mert így mindenki azt hiheti, hogy ő égett bent a gyermekfaluban.

43_3.jpg

Aztán hamar Balázsra terelődött a gyanú, akit le is  tartóztattak. Miki és Szonja pedig Áron lebuktatásán dolgoztak, sajnos sikertelenül. Aztán Balázs ellen vádat emeltek, így Miki saját magát feláldozva vallotta azt, hogy ő gyújtotta fel élete főművét. Így ül most Miki a börtönben. Közben Balázst kiengedték, aki a cég vezetését vette át Mikitól, ám a néhány hete végleg visszatérő Claudia folyamatosan azért dolgozik, hogy megbuktassa Balázst, és ő lehessen a cég vezetője, és ebbe már Vandát is belerángatta. Aztán jött a nagy fordulat. A Berényi kft. egyik záradékában ugyanis az áll, hogy a céget csak Berényi, vagy annak házastársa vezetheti. Miki választása pedig Nórára esett. Így Miki megkérte Nóra kezét, mint ahogy mondtam, negyedszerre.

De mi jöhet még a jubileumi részekben?

Talán egy esküvő? Ha igen, akkor Nóra és Miki esküvője lesz az egyik legnagyobb meglepetés? Vagy esetleg Nóra nemet mond Miklósnak és hozzámegy Leventéhez? Vagy épp Juli és Attila mondják ki másodszorra a boldogító igent?

Talán egy temetés? Ha igen, akkor mégis ki? Miki, aki jobban tette volna, ha mégiscsak börtönbe vonulás helyett inkább megműtteti magát? Vagy esetleg visszatérhet Gergő?

Claudia átveszi a cég vezetését? Ha igen, akkor mihez kezd majd? Egyáltalán mi lesz a záradékkal?

Te milyen váratlan fordulatra számítasz? Írd meg kommentben!

Mindenesetre nagyon izgalmas részek elé nézünk. Jövő héttől érdemes lesz a Barátok köztöt nézni 17:10-től, és 22:35-től az RTL klubon! Minket pedig holnap is érdemes lesz figyelni, akkor Nóra és Miki esküvőivel foglalkozunk majd!

Fotók:RTL klub

Szólj hozzá

Barátok közt RTL klub Berényi Miklós Berényi Claudia 21 éves a Barátok közt