2019. sze 05.

Megint megváltoztatja hétvégi műsorrendjét a TV2

írta: FoA
Megint megváltoztatja hétvégi műsorrendjét a TV2

A múlt heti változtatás után ismét megvariálja a hétvégi műsorrendjét a TV2. Ezt ma tudatták az Ázsia Expressz aktuális része előtt. Bizonyára a TV2 azért döntött a műsorváltozás mellett, mert vasárnap este remekelt az Ázsia Expressz különkiadása a gyengélkedő Love Island ellen. Részletek a TOVÁBB gombra kattintva!

tv2logo.jpg

A TV2 ma bejelentette, hogy a múlt heti sikeres Ázsia Expressz különkiadás után újabb részt adnak majd le a műsorból vasárnap este 20:40-től. A műsorból kiderül, hogy Hódi Pamela hogyan fogadta játékbeli új társát, és exklúzív jelenteteket is láthatnak majd a nézők Gáspár Zsolti és Evelin Indiai kiruccanásáról. Az Ázsia Expressz vasárnap este a Sztárban Sztár Leszek! után, 20:40-től kezdődik a TV2-n. A Személyiségtolvaj c. film pedig 21:35-től kezdődik majd.

Szombat este is változnak majd a csatorna kezdési időpontjai. A Tények után 19:00-től indul a Nagyfiúk 2. című film az előre beígért Warcraft : Kezdetek című film helyett. Utána viszont 21:00-tól a Sztárban Sztár Leszek! múlt vasárnapi, legjobb pillanatait adja majd a csatorna. 

Fotó:TV2

 

Szólj hozzá

TV2 Műsorváltozás Ázsia Expressz Sztárban sztár leszek