2019. sze 02.

Hajszálnyival nyerte a vasárnapot a TV2

írta: FoA
Hajszálnyival nyerte a vasárnapot a TV2

Gyakorlatilag az őszi szezonokban mindenki biztosra állította, hogy az RTL klub legyen bármi, biztosan tarol majd, főleg az őszi szezonjuk első napján. Eddig. Tegnap este, amikor a valódi RTL-es ősz elindult, nem ez történt. A TV2 részben tarolt, bár ez elég meredek kijelentés. Részletes nézettség a TOVÁBB gombra kattintva!

20190617sztarban-sztar-leszek.jpg

Az este a TV2-n 18:55-től indult, ott a Sztárban Sztár Leszek! volt képernyőn, az RTL viszont 5 perccel később, 19:00-kor indított a Házasodna a Gazdával. Utóbbi a közös sávot 16,7%-kal nyerte, aztán itt vége is az RTL-es sikereknek. A Sztárban Sztár Leszek 15,3%-ot produkált, ez közepesnek számít egy nagyszabású show-nál.

A Jófiúk szinte azonos számot mutatott a TV2-es szuperprodukcióval, sőt, a sorozat számai annak ellenére nőttek folyamatosan, hogy egyébként a kommnetek alapján leginkább vegyes fogadtatást kapott. A kommentelők a sorozatot többnyire egy béna adaptációnak tartották, sokaknak viszont elnyerte a tetszését a sorozat.

A nap abszolút győztese az Ázsia Expressz különkiadása lett, ami még a Szárban Sztáron is képes volt felülkerekedni a maga 17,6%-ával.

A nap egyértelmű bukása a Love Island, ami 11,3%-os nézettséget produkált. Az RTL valóságshowja a Valami Amerika 3-on tudott csak felülkerekedni, ami 8,5%-os nézettséget hozott a TV2-nek. A Love Island ma ste folytatódik, és nagyon meglepő a rossz eredmény a hatalmas promózás miatt. Az RTL klub tavaly például a Szenzációs Négyest promózta nagyon, ami az első adáson meglátszott, de a második adástól folyamatosan zuhant a nézettség. 

Az RTL klub főműsoridős aránya 13% volt, ez ezúttal a második helyre volt csak elég a TV2 13,2%-os eredményével szemben. Ez szinte döntetlen, most vasárnap viszont már körvonalazódik, hogy ki uralja majd a vasárnap estéket az ősz első felében.

Fotó:TV2

Szólj hozzá

TV2 RTL klub Ázsia Expressz Házasodna a Gazda! Love island Jófiúk Sztárban sztár leszek