2019. aug 13.

Ezt kapjuk ősszel a TV2-től

írta: FoA
Ezt kapjuk ősszel a TV2-től

A TV2 esetében egy kicsit ás a helyzet, mint az RTL-nél. Ők továbbra is avval próbálkoznak, hogy visszavegyék az RTL-től az 19 éve elvesztett főműsoridős piacvezetőséget. Ez idén sincs másképp, most is nagyon ütős műsorkínálatot rakott össze a csatorna, amivel akár könnyen le is győzhetnék az RTL-t, de az eddigi próbálkozásikból kiindulva, ez most sem fog sikerülni. 

Az RTL kínálatát holnap láthatjátok, rövidesen a TV2 idei őszi kínálatát is ismertetjük. Többek közt lesznek vetélkedők, és showműsorok is. A TOVÁBB gombra kattintva pedig kiderül az is, hogy mikor indul majd az új magya talent show.

tv2logo.jpg

Most tehát kiderül, hogy mely műsorokkal találkozhatunk az ősz elején  a TV2-n!

Ázsia Expressz II.

Az Ázsia Expressz második évadának szereplőit, és kezdési időpontját már régóta tudhatjuk, így nem is meglepő, hogy augusztus 26-án este, 19:10-től a TV2 ezzel a műsorral indítja majd el az őszi szezont. A játékosokról itt írtunk bővebben.

azsia_expressz2_kozlemeny_tv2.jpg

Kapd el, ha tudsz!

A TV2 új gameshow-ja, a Kapd el, ha tudsz! eredetileg Sthol Andrással indult volna, ehelyett a már megkezdett forgatásokon viszont már Kasza Tibi egyengeti a játékosokat. A TV2 akkor a Borsnak azt mondta, programstratégiai döntés, hogy ki melyik műsort vezeti. Bucival később foglalkozunk, most viszont kiderült, hogy a Kapd el, ha tudsz! augusztus 26-án este 20:55-től indul majd a TV2-n!

catchpoint.jpg

Sztárban Sztár leszek!

Bereczki Zoltán, Tóth Gabi, Horváth Tamás, illetve Pápai Joci készen állnak arra, hogy Tilla műsorvezetésével szeptember 1-jén, este 18:55-től elindulhasson a TV2 új tehetségkutatója a Sztárban Sztár leszek! 

20190617sztarban-sztar-leszek.jpg

A TV2 hétköznap estéi tehát így telnek majd augusztus 26-tól:

18:00 Tények

18:30 Tények Plusz

19:10 Ázsia Expressz II.

20:55 Kapd el, ha tudsz!

Hétvégén:

Szombat:

18:00 Tények

18:30 Tények Plusz

19:10

Vasárnap:

18:00 Tények

18:30 Tények Plusz

18:55 Sztárban Sztár Leszek!

A TV2 ősze izgalmasan alakul majd, ebben biztosak lehetünk. Mi pedig idén ősszel is folyamatosan figyelünk, és minden fontosabb információt közlünk majd itt a RekámInvázión. Holnap az RTL klub őszi sajtóeseményén kiderül, hogy mit szól majd mindehhez a főműsoridős piacvezető kereskedelmi tévé.

 Fotók:TV2

Szólj hozzá

TV2 Ázsia Expressz Kapd el ha tudsz Sztárban sztár leszek