2019. aug 13.

Brutálisan kezdett a Drága Örökösök új évada tegnap este!

írta: FoA
Brutálisan kezdett a Drága Örökösök új évada tegnap este!

Négy hónap szünet után tegnap este visszatért a Drága Örökösök című, napi sorozat, az RTL klub képernyőjére. A felfokozott várakozásból arra lehetett következtetni, hogy nagyon sokan fogják nézni az első részt. A várakozás beigazolódott, a TOVÁBB mögött kiderül, mennyien nézték tegnap a sorozat nyitó részét, és az is, hogy amelyik csatorna nyerte a tegnap estét.

orokosos.png

A MűsorVízió gyűjtötte össze a tegnapi részletes adatokat, melyek itt megtekinthetők. A következő adatok mind 18-49-ben értendők.

A délutáni műsorsávban rögtön egy újdonság, a TV2 új török sorozata, az Anya fogadta a nézőket, de sokan nem voltak kíváncsiak a sorozatra, ezt mutatja a gyengének számító, 7,2%, de az RTL-en futó Megtörve ennél is gyengébben táncolt, mindössze 5,2% figyelte török szériát.

Az esti híradók versenyét kiemelkedően magasan az RTL klub nyerte 18,2%-kal. A Tényekre és a Tények Pluszra 11,3% illetve 13,5% volt kíváncsi.

A Fókusz is tarolt a maga 19,4%-os eredményével, ezzel erős felvezetést adva a Drága Örökösöknek, ami 20,6%-os eredményével a nap abszolút nyertese.

A TV2-n a Hegyi Doktor premier részekkel is gyengén, 8,1%-os eredménnyel szerepelt, a Bezár a Bazár! bár javított, a 10,7% a Fókusz, és a Drága Örökösök ellen nagyon nagyon gyenge.

A Barátok közt is javított, és végre nem rekedt meg, és 14,2%-kal viszonylag jó számokat hozott az RTL-nek, bár tegnap a főműsoridőben csak az esti film szerepelt rosszabbul a legrégebbi napi sorozatnál. Az Áll az Alku a TV2-n kereken 10%-kal ment, ami jónak számít, bár az RTL-hez képest kevésnek bizonyult.

Fotó:RTL klub

Szólj hozzá

TV2 Barátok közt Fókusz RTL klub Áll az Alku Bezár a bazár! Drága örökösök