2019. aug 10.

Megvan két fontos RTL-es őszi műsor kezdési időpontja!

írta: FoA
Megvan két fontos RTL-es őszi műsor kezdési időpontja!

Mint ahogy minden médium, már megkezdte a felkészülést arra, hogy a jövő héttől folyamatosan közlemény cunamival árasztanak el minden a televíziók. Mi is készülünk a jövő hétre, főként az RTL klub műsoraira, hiszen ekkor derül ki, hogy melyik csatorna pontosan milyen műsort, és mikor ad majd. Két műsor kezdési időpontját viszont már korábban is megtudtuk, hogy melyek ezek, a TOVÁBB gombra kattintva kiderül! 

hazasodna_a_gazda.jpg

1. Házasodna a Gazda

Az RTL klub hét év után indítja újra farmos párkeresőjét, melyek ezúttal nem Lilu, hanem Nádai Anikó lesz a műsorvezetője. A gazdák és gazdasszonyok már bemutatkoztak június 8-án, egy birtokunkba került fénykép alapján pedig még közelebbről megismerhetjük a gazdákat, gazdasszonyokat, és hódolóikat szeptember 1-től, minden vasárnap este 19:00 órától, az RTL klubon.

2. Jófiúk

A Jófiúk ezen a héten mutatkozott be az RTL klub nézőinek, legalábbis azoknak, akik figyelik a műsorajánlókat, ugyanis hétfőtől ők már találkozhattak az RTL három új kretén rendőrével, Mihályfi Balázzsal, Hevér Gáborral, és Király Dániellel. Nos, a Jófiúk, az RTL vadonatúj sorozata szintén szeptember 1-jén, este a Házasodna a Gazda után indul majd az RTL klubon. Hogy pontosan mikor, az hamarosan kiderül majd.

A következő napokban érdemes lesz figyelni a ReklámInváziót, mert rengeteg cikket olvashattok majd az RTL klub, illetve a TV2 őszi műsorairól.

Fotó: RTL klub

Szólj hozzá

RTL klub Házasodna a Gazda! Jófiúk Őszi tévés szezon 2019