2019. júl 05.

Fölényesen az RTL nyerte csütörtökön a nézettségi versenyt

írta: FoA
Fölényesen az RTL nyerte csütörtökön a nézettségi versenyt

Hosszas huza-vona után kedden az Oltári Csajok katasztrofális(5,7%) eredménye után az RTL klub bejelentette, hogy naponta adják majd a Mi kis falunk ismétlését. Válaszul, a TV2 tegnap, azaz csütörtökön délután a csatorna szerint közkívánatra, váratlanul változtattak a műsorrenden, és tegnaptól kezdve két Bezár a Bazár ismétlést is lead a TV2. Ekkora harc talán utoljára a Piramis-Fal körül alakult ki a két nagy kereskedelmi tévé közt, de az egészben csak az az érthetetlen, hogy mindezt az év (tévés szempontból) legunalmasabb időszakában teszik. Részletes tévés nézettség a tegnappal kapcsolatban a TOVÁBB gombra kattintva!

oltari_csajok.jpg

 Az RTL klub csütörtökön tarolt a Mi kis falunk ismétlésével, így törve borsot a hetek óta nézőket átverő TV2 alá, legalábbis a hirdetőknek fontos, 18-49-es korcsoportban..

A délután jó kezdődött az RTL klub számára, ugyanis az Elif jócskán odapörkölt(5,9%) a TV2-n futó, Szerelmem, Ramónnak(3,3%). A Megtörve most viszont nem tudott olyan jó számokat produkálni, az eddigi számait jócskán alulmúlta, így csak 5,1%-ot tudott letenni az asztalra, a Madárka pedig 5,5%-ot..

A Híradókra fordult a kocka, az RTL továbbra is magasan nyert a maga 17,1%-ával. Vele szemben a Tények mindössze 14,1%-ot volt képes leültetni a tévéképernyő elé. Aztán a Fókusz rendívül magas, 17,7%-os eredményével megalapozta az RTL klub estéjét. Mindeközben a közkívánatra(???) dupla résszel leadott Bezár a Bazár mindkét adásával közepes számokat tudott produkálni. Az első rész 13,1%, a másodikra 12,6% volt kíváncsi. Mindeközben a Mi kis falunk szintén ismétléssel még a Fókusz számait is felülmúlva, 19,5%-os, kimagasló eredményt ért el. A Barátok közt viszonylag jó számokat hozott(12,9%), bár itt mindössze 1 századszázalékpont volt az RTL klub és a TV2 között a különbség.

A Bazár utolsó perceit picivel többen nézték, de miután vége lett a gameshownak, az RTL visszaerősödött a Vasököl c. filmmel(9,2%). A Legbátrabb párosra továbbra sem sokan kíváncsiak, tegnap este 7,2% követte figyelemmel a realityt.

Fotó:RTL klub

Szólj hozzá

TV2 RTL klub A mi kis falunk Bezár a bazár!