2019. jún 12.

Rekordkevesen nézték tegnap este az RTL-t

írta: FoA
Rekordkevesen nézték tegnap este az RTL-t

Hétfőn indult az RTL klub nyári műsorstruktúrája, melyről itt írtam bővebben. Hétfő este elég alacsony számokat produkált az RTL esti új, török sorozata, a Megtörve, melyről pedig itt írtam bővebben. A tegnapi számokat elnézve nem lehet sok öröm a Nagytétényi úton. Részletek a TOVÁBB gombra kattintva, ahol pontos nézettségi adatok is láthatóak lesznek!baratok.jpg

Az este nem indult túlságosan rosszul, az RTL Híradója 20,2%-al verte a TV2 Tényekét, mely mindössze 16,5%-ra volt képes. Aztán jött az RTL egyik biztos fegyvere, a Fókusz, mely 16,5 százalékával verte is a TV2 álhírműsorát, de csak a Bezár a Bazár kezdetéig, onnantól ugyanis szinte fej-fej mellett haladt a két nagy csatorna. Aztán a Fókusz után, a Megtörve kezdetével bedőlt az RTL klub nézettsége. A napi török széria mindössze 9,1%-ot volt képes produkálni. Ez majdnem egy százalékpontos visszaesést jelent az első, pünkösdhétfői adáshoz képest. A Megtörve gyenge adatait a Barátok közt is megérezte, és brutálisan rossz, 6,6%-os nézettséget hozott kedd este. De ez az RTL kisebb gondja, ugyanis a Magnum, amely eddig sem hozott bizalomgerjesztő számokat, de most a maga 3,4, majd 3,5 százalékával a TV2-t is sikerült alulmúlnia. Sőt, mindemellett a Film+ és a Mozi+ is megelőzte a legnézettebb kereskedelmi csatornát. 

A helyzet rossz, meglepődnék, ha a jövő héten ilyenkor még mindig ugyanez a programstruktúra lenne érvényben. Igen ám, de ha nem ez, akkor mi menjen az RTL klubon? Ezt sajnos nem mi döntjük el, de azért én kíváncsi lennék, hogy ki mit gondol, vagy ki mit szeretne nézni az RTL-en. Szavazzatok!

Fotó:RTL klub

(MűsorVízió)

Szólj hozzá

TV2 Barátok közt Magnum RTL klub Megtörve