2019. máj 22.

Visszatér az Anikó #show!

írta: FoA
Visszatér az Anikó #show!

Június 3-tól új évaddal tér vissza az RTL Gold képernyőjére az Anikó #show. A klasszikus talkshow műfaji sajátosságaiból adódóan természetesen továbbra sem lesz hiány drámából, érzelmekből és persze intrikából sem.

dscf1598-e1558521105408-1024x560.jpg

Az Anikó #show receptje továbbra is ugyanaz: nézői oldalról mindannyian kíváncsiak vagyunk mások életére, szeretünk belelátni mások mindennapjaiba, problémáiba. Ezekkel olykor azonosulunk, és szembesülünk saját hasonló problémáinkkal – vagy éppen ellenkezőleg: megbotránkozunk másokon és megnyugtat látni, hogy nálunk mennyire minden rendben van.

„Ebben a műsorban bármi megtörténhet: a leghétköznapibb problémáktól az egészen extrém és képtelen történetekig, a megrázóan drámai pillanatoktól a szürreális jelenetekig, fetrengve nevetős produkciókig mindent kap a néző” – fogalmazott Nádai Anikó.

„Egy talkshow-ban kiemelten fontos a műsorvezető személye: Anikó fiatal, mégis élettapasztalattal rendelkező nő és anyuka, aki együtt sír vagy nevet a vendégeivel, de átérzi a problémáikat is. A szereplők akár egy barátnővel, haverral, úgy tudnak vele beszélgetni, de moderálja is a beszélgetéseket, mindezt könnyed stílusban” – tette hozzá Szabó Csaba, a műsor főszerkesztője.


Az Anikó #show új évadában visszatérő téma lesz a közösségi oldalakon való ismerkedés, videómegosztón történő szereplés és az internetes „sztárság”. De a nem kifejezetten ilyen témájú adások történeteiben is rendre felbukkan majd az internetes világ.  Az RTL Goldon hétköznap 17:00-kor jelentkező műsorban Nádai Anikó továbbra is főként civil vendégekkel beszélget hétköznapi és kevésbé hétköznapi témákról, ám az új évadban több tematikus adás is készül majd ismert emberek részvételével.

Fotó:RTL Magyarország/Labancz Viktória

Szólj hozzá

RTL Gold Anikó #show