2019. ápr 12.

Új társkeresőt indít az RTL klub!

írta: FoA
Új társkeresőt indít az RTL klub!

Új társkereső műsort indít idén ősszel az RTL klub! A műsor részleteit ma jelentette be csatorna, emellett azt is elárulták, hogy ki vezeti majd az új műsort. Korábban is voltak társkeresők az RTL klubon, az elsőt még 1999-ben indították Várom a Párom címmel, majd ezt követte Sebestyén Balázzsal a Kísértés 2004-ben, 2015-ben pedig Istenes Bence próbálkozott hasonló műsorral, mégpedig a Vigyél el-lel. De Benkő Dániel, Delhusa Gjoni, és Alekosz is keresett társat magának az RTL klubon. Az új műsort leginkább a Kísértéshez hasonlít leginkább, de az új társkeresőben lényeges a változás. Részletek a TOVÁBB gombra kattintva az RTL klub mai közleményében!

love-island-parkereso-show-lali-rtl-klub-kozlemeny_image_f7fefe4f329b9ac140852b7f1377_16-9.jpg

Magyarországon elsőként az RTL Klubon lesz látható a világszerte számos országban hatalmas sikerrel futó Love Island párkereső show, aminek műsorvezetője az Éjjel-Nappal Budapestből ismert Lali lesz!
Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja és a Szenzációs Négyes győztese, Lali most műsorvezetőként bizonyíthat, mégpedig a brit ITV világsikerű Love Island párkereső showjában, ami Magyarországon az RTL Klub képernyőjén lesz látható először.


Nagyon örülök, hogy én lehetek a show műsorvezetője. Kifejezetten testhezálló feladat ez a számomra. Úgy gondolom, hogy manapság egyáltalán nem könnyű megtalálni a párunkat és a boldogságot, így ez a műsor fantasztikus lehetőség erre, hiszen a résztvevőknek semmi másra nem kell koncentrálniuk, csak a pártalálásra. Már nagyon várom a jelentkezőket. Azon leszek, hogy megtalálják életük párját-mondta lelkesen Lali.

Minden idők egyik legromantikusabb párkereső műsora többek között az Egyesült Államokban, Ausztráliában, Németországban, Svédországban, Dániában is a nézők kedvencévé vált.
A szerelmet megtalálni vágyók több héten át csodálatos, egzotikus környezetben, mesés helyszíneken igyekeznek megtalálni a kedvesüket. A külföldi szériákban nem egy szerelmi sikertörténetet követhettek végig a nézők; voltak olyanok, akik megtalálták az igazit és összeházasodtak, egy másik, szintén a showban egymásba szerető párnak pedig gyermeke is született.


Most pedig itt a lehetőség azoknak, akik esélyt akarnak adni magunknak a boldogságra, meg akarják találni a szerelmet és frissen megtalált párjukkal haza szeretnék vinni a 20 milliós főnyereményt, hogy jelentkezzenek a Love Island párkereső showba a rtl.hu/love oldalon a Jelentkezz gombra kattintva, és részt vegyenek életük legromantikusabb élményében!

 AZ még kérdés, hogy napi, vagy heti rendszerességgel kerül képernyőre a műsor. Utóbbit a Házasodna a Gazda újbóli visszatérse miatt taom valószínűleg, de a SorozatWiki blog szerint ez a műsor helyettesítheti idén a Survivort, ami idén Istenes Bence pihenése miatt nem kerül képernyőre.

 Fotó:RTL klub

Szólj hozzá

RTL klub Love island ÉNB Lali