2019. ápr 08.

Vetélkedők árasztják el a TV2-t

írta: FoA
Vetélkedők árasztják el a TV2-t

A mai napon a TV2 bejelentette azt, hogy milyen műsorokat láthatnak majd a nézők a leköszönő Exatlon, és a Pénzt vagy Éveket! helyén a csatornán.Egy régi,és egy új formátum jelentkezik majd új részekkel, a részletek a TOVÁBB gombra kattintva. 15547141847169.jpg

A BANK - ÚJ FORMÁTUM A TV2-N

 Közel egy hónapja mi is megírtuk, hogy Sthol András új vetélkedővel tér vissza a TV2-re, melynek címe A Bank lesz. A műsor valóban elindul, Sthol Andrással, és az előbb említett címmel. A játék részben valóban koppintás, leginkább a Piramisra hajaz(ami ugye szintén Sthol vetélkedője volt). Most a játékszabályokról:

"A műsorban 2 páros játszik, akik lehetnek szerelmesek, családtagok, barátok, de akár régi jó szomszédok is. A legfontosabb, hogy jól ismerjék egymást, és kölcsönös legyen a bizalom köztük.A játék két részből áll, az első fordulóban 2 játékosduó párbajozik egymással. 4 kérdést kap a 2-2 pár, majd azok kerülnek a következő fordulóba, akik nagyobb összeget gyűjtenek össze válaszaikkal. A második forduló fő szabálya: 6 kérdés – 6 perc – 60 millió forint! A nyertes pár egyik tagja kvízkérdésekre válaszol, eközben a másik versenyző a Páncélteremben trezorokat nyit. Összesen 30 trezor közül válogathat. A 2-es, 4-es és a 6-os kérdések kiemeltek - extra trezorokkal! A jó válaszok után nyitott trezorokban található összegek hozzáadódnak, rossz válasz esetén pedig levonódnak a nyereményből.A végső, mindent eldöntő kérdésre a pár mindkét tagjának külön-külön kell jól válaszolnia – erre egy percük van fejenként. Ha a válasz jó, hazavihetik az addig összegyűlt nyereményt. Ha viszont nem ugyanazt jelölték, a benti játékos a pénzt felére csökkentve eldöntheti, hogy saját vagy párja válaszát tartsák meg végső opcióként. Ha rosszul döntenek, mindketten pénz nélkül távoznak A Bankból.

A Bank teremben egyszerre van jelen a patinás múlt és a jelen, a hazai televíziózás során először, 4K-s LCD paneleket használtak a díszletben – látványban egy igazán high-tech műsorra számíthat a közönség. A produkció különlegessége lesz Dia, A Bank teremőre is, aki egyébként civilben Európa-bajnoki ezüstérmes szumós."

A műsor április 23-tól, minden hétköznap este 20:45-kor kezdődik.

VISSZATÉR A BEZÁR A BAZÁR!

Új részekkel tér vissza Majka és Tilla gameshow-ja, a Bezár a Bazár! Tavaly nagy sikerrel indult el a műsor, így nem volt kérdés, hogy készül folytatás, amit már régóta hallani lehetett. A készítők egyébként csavartak egyet a műsor formátumán, a részletek a TV2 közleményében:

"A gameshow előző szériájához hasonlóan, most is játékospárok küzdenek a többmilliós nyereményekért. Egyikük a Kvízkirály – egyre nehezebb kérdésekre válaszol, ha ez sikerül, azzal időt nyer, amivel a páros másik tagja – a Nyereményvadász a Bazárban gazdálkodhat. A mindenre elszánt versenyzők az első évadhoz képest most azonban magasabb, 25 millió forint összértékű nyereményért szállnak harcba.A műsorban, - amely ügyességi feladatokra épülő akciójáték is - a játékosok mellett Tilla és Majka is garantálja a felejthetetlen perceket – számos váratlan és meghökkentő pillanattal találkozhatnak majd a nézők. Ennél azonban nem árulunk el többet, hamarosan minden kiderül!"

Bezár a Bazár! április 23-tól minden hétköznap este 19:15-től a TV2-n!

Kép:TV2

Szólj hozzá

TV2 Bezár a bazár! A bank