2019. már 28.

Radics Gigi biztosan kiszáll az X-faktorból

írta: FoA
Radics Gigi biztosan kiszáll az X-faktorból

A Blikk ma reggeli cikkéből kiderült, hogy Radics Gigi két év után biztosan otthagyja az X-faktor mentorszékét. Egy évvel ezelőtt is úgy tűnt, hogy otthagyhatja a műsort az énekesnő, de akkor mégis maradt. Fontos információk a TOVÁBB gombra kattintva!

x-faktor_2018_szg_6511.jpg

Kiszáll az X-faktor egyetlen női mentora, Radics Gigi. Az énekesnő a Blikknek azt mondta, most inkább zenei karrierjére szeretne koncentrálni. Az RTL klub már keresi az énekesnő utódát.

"Mentornak lenni nemes feladat, de sok forgatási idővel, riportokkal, castingokkal, stúdiómunkával, próbákkal és éjszakákba nyúló meetingekkel jár. Így a saját pályámat háttérbe kellett szorítanom, sok felkérésnek nem tudtam eleget tenni, de ez most megváltozik" - Mondta Gigi a Blikknek.

Gigi 2017-ben, Kiss Ramónával együtt került be Magyarország legnépszerűbb show-műsorába, mely néhány nappal ezelőtt kategóriájában nyert a magyar tévés újságírók által odaítélt Televíziós Újságírók Díján.

2018-ban úgy tűnt, Radics Gigi egy év után otthagyja a műsort(legalábbis akkori sajtóhírek szerint), aztán mégis kiderült, hogy marad ByeAlex, Puskás Peti, és Gáspár Laci mellett.

Ma viszont maga az énekesnő jelentette be, hogy távozik a showműsorból. Verebély Marcell, az X-faktor kreatív producere azt is elmondta, nemcsak ez lesz az egyik változás a műsorban. Elképzelhető, hogy több mentor is távozik a műsorból, könnyen lehet, hogy ByeAlex is megy, ugyanis szintén tavalyi sajtóhírek szerint már akkor sem szerette volna bevállalni a showt.

Fotó:RTL Sajtóklub

Szólj hozzá

X-faktor RTL klub