2019. már 26.

Ők az újrainduló Ázsia Expressz versenyzői!

írta: FoA
Ők az újrainduló Ázsia Expressz versenyzői!

Egy hónappal ezelőtt, a SorozatWikinek adott interjújában jelentette be Fischer Gábor, a TV2 csoport programigazgatója, hogy két év szünet után újraindítják az Ázsia Expressz című, utazós reality műsort. Napokkal ezelőtt már kiderült, hogy Demcsák Zsuzsa két év után ebben a műsorban tér vissza a TV2-höz. A többi szereplő, és a műsorvezető neve elolvasható a TOVÁBB gombra kattintva!

csempe_15_1553594872.jpg

Ma délelőtt a TV2 bejelentette az Ázsia Expressz II. versenyzőinek névsorát, és műsorvezetőjét, utóbbi nem változik, továbbra is Ördög Nóra lesz a műsor háziasszonya. A versenyzők névsora elég jóra sikeredett, közöttük van olyan, aki hosszú idő után itt tér vissza a TV2-höz, és itt most a Gáspár család egy részére gondolok, Zsoltira, és Evelinre, akik egy csapatban küzdenek majd meg a győzelemért. További részletek a TV2 mai közleményében:

"A két ismert műsorvezető, Demcsák Zsuzsa és Kandász Andrea hosszú évek óta tartó barátságot ápol, legféltettebb titkaikat is megosztják egymással, kettesben azonban először csöppenek ilyen nem mindennapi szituációba. Az olimpiai bajnoki címmel büszkélkedő Liu-testvérek, Ádó és Sanyi a jégen már bizonyítottak, most viszont a korcsolyát hátrahagyva, a nyári hőséggel dacolva egy egészen új oldalukról mutatkoznak majd be. Janicsák Veca féltve óvja magánéletét a nyilvánosság elől, ám a műsor kedvéért kivételt tett, és férjével, Ladányi Jancsó Ábellel vág neki a kicsit sem hétköznapi útnak. Hódi Pamela nemrégiben debütált a képernyőn szerelmével, az Ázsia Expressz adásaiban azonban népszerű modell barátnőjével, Huszár Zsófival láthatják majd a nézők, a mezőny dögös kettőseként. Gáspár Evelin nagybátyjával, Gáspár Zsoltival tér vissza a képernyőre, míg az Exatlon Hungary bajnoki csapatának egykori oszloposa Bereczki Krisztián mentorával és edzőtársával, Bohos Kornéllal küzd majd a legjobbnak járó címért. Horváth Gréta influenszert egy népszerű napi sorozat szereplőjeként ismerhette meg a közönség, de korábban már egy realityben is betekintést engedett a magánéletébe, az ázsiai megmérettetésben párja, Meggyes Dávid szövetségeseként rajtol majd."

A műsor folytatására nem kell sokat várni, valószínűleg az Extalon Hungary vége után indul majd a műsor.

Fotó:TV2.hu

Szólj hozzá

TV2 Ázsia Expressz