Új műsorok temérdekével támad az RTL klub idén tavasszal!

Ma tartotta az RTL klub idei tavaszi sajtótájékoztatóját, melyen elárulták, hogy mit is nézhetünk majd náluk tavasszal. A változások nem csak az RTL klubot érintik, hanem az RTL II-t is, hogy mik ezek, az a TOVÁBB gombra kattintva elolvasható.

rtl_klub_tavasz_2019_1.jpg

Feltámasztott Ecopoly

Lilu műsorvezetésével indul a fenti képen látható Cápák között című, eddig Pénz Beszél néven futó, üzleti show. Tovább részletek a csatorna közleményében:

Február 18-án egy igazi világsikerrel indítja a hetet az RTL Klub! Olyan műsor hazai változata kerül képernyőre, mely az elmúlt másfél évtizedben már meghódította Angliát, Amerikát, Ausztráliát és Kanadát... 
Az izgalmas showműsor 5 főszereplője a Cápák, akik a pénzügyi világ valódi sztárjai. Elképesztően gazdag és sikeres üzletemberek, kíméletlen döntéshozók, akik egy tévéműsorban is kizárólag a legígéretesebb befektetésekbe szállnak be. Heteken át szemtanúi lehetünk majd, hogyan lesz egy jó ötletből busásan jövedelmező üzlet, vagy akár annak is, hogyan lehet egy elsőre kiválónak tűnő prezentációval néhány perc alatt minden reményt elveszítve, végleg elvérezni. 

A műsorra sokszáz elszánt pályázó jelentkezett: nagyszerű ötleteikhez, találmányaikhoz üzleti partnert keresnek és biztosan meg is találják a számításukat, amennyiben meggyőzik a Cápákat.
A Cápák Között minden hétfőn 21:10-től látható majd az RTL Klubon.

Új showműsor Szabó Zsófival

A február 20-tól szerda esténként 21:10-től jelentkező Toplista egy szórakoztató és kellemesen üdítő visszaszámláló show. A top 10-es lista azonban csupán a keret: a Toplista egy mozgalmas és izgalmas riportműsorhoz. Az adások témái a bulvár műfajából merítkeznek: zenei és filmes különlegességek, hírességek magánéleti eseményei, megdöbbentő látnivalók a nagyvilágból, sportszenzációk, vagy éppen botrányos és vicces történetek. Szó lesz mulatságos televíziós pillanatról éppúgy, mint a legismertebb magyar címlaplányról, vagy akár a világ legfurább építményeiről.

A riportokban nemcsak a listán szereplők szólalnak meg, hanem az adott téma szakértői is– így például zenei producerek, pszichológusok, reklámszakemberek – valamint közismert véleményformálók is jól megmondják majd a magukét. A műsor házigazdája Szabó Zsófi lesz. 

szabo_zsofi_reggeli.jpg

Hát, az őszintét megvallva kellett már egy hasonló show az RTL-re, mondjuk nem Szabó Zsófit választottam volna, esetleg Dombit, vagy valaki mást, de ez így is könnyen működhet.

Balázs is visszatér

Két év után visszatér a Gyertek Át!, ami új időpontban, új tematikával tér majd vissza. Ráadásként most új napon, csütörtökön lesz látható a műsor.

Sebestyén Balázs csipkelődő, pikáns humort sem nélkülöző műsora megújult formában szórakoztatja újra a nézőket. Csütörtök esténként egy-egy tematika alapján meghívott hírességekből álló, két 4 fős csapat küzd meg egymással a dicsőséges győzelemért.

Többek között összecsapnak a Nyerő Páros szerelmesei, Cicciolina és Kelemen Anna imádói, a jó nők és rajongóik és szembenéz egymással a média két fenegyereke, Dömsödi Gábor és Hajdú Péter is, akik legkevésbé sem a felhőtlen viszonyukról közismertek. A műsorvezető és a játékosok a buli hevében sem kímélik egymást, a fergeteges hangulat garantált február 21-től csütörtök esténként 21:10-től.

rtl_klub_tavasz_2019_3.jpg

Új magyar krimisorozat

Február 19-től kedd esténként 21:10-től vadonatúj, saját gyártású heti krimisorozatot indít az RTL Klub. A világszerte hatalmas sikert aratott holland Penoza című sorozat magyar változatát a Liza, a rókatündért és az X – a rendszert jegyző Ujj Mészáros Károly rendezte.

Nóra (Balsai Móni) családját átjárja a bűn. Apja, bátyja, sőt a férje is drogban utazik – innen van pénz házra, kocsira, gondtalan életre. Nóra soha nem firtatja ezeket a kétes üzleteket – a maga részéről tisztes polgári életre neveli három gyermekét. 

Ám egy nap egy motoros támadó lelövi a férjét és Nórának szembe kell néznie mindennel, ami felett addig szemet hunyt. Ez az a nap, amikor a tisztes polgári élet reménye örökre szertefoszlik. Ez az a nap, amikor a gyerekek jövője veszélybe kerül. Ez az a nap, amikor Nórának a férje helyére kell állnia, ha meg akarja menteni a családját…
Főbb szereplők: Balsai Móni, Schmied Zoltán, Fekete Ernő, Nagypál Gábor, Bezerédi Zoltán, Szirtes Ági, Rajkai Zoltán, Szabó Győző, Miller Dávid, Bujáki Zsófi

alvilag-rtl_1.jpg

Elköszönnek

Milyen az utolsó éjszaka Magyarországon? Milyen az első reggel az új hazában? Milyen mindent újrakezdeni egy teljesen idegen társadalomban? Az RTL Klub vadonatúj, február 18-tól minden hétfőn 22:10-től jelentkező dokusorozata a külföldön munkát kereső és oda kitelepülő magyarok életét mutatja be – de nemcsak sikersztorikat!

Egy-egy adásban 3-4 család vidám vagy éppen szívszaggató történetét ismerhetjük meg és követhetjük a továbbiakban: kiderül, hogy milyen hétköznapi és banális problémák várnak arra, aki itt született, de el akarja hagyni Magyarországot. Arra is fény derül, hogy hogyan birkóznak meg a magyarok a honvággyal, a hiányos nyelvtudással a bevándorlás bürokratikus nehézségeivel és a mindennapi élet nem várt problémáival Bécsben, Londonban, Németországban vagy éppen Chilében, Ausztráliában.

A költözők

Február 18-tól az RTL II-n folytatódik a napokban hat éves Éjjel-nappal Budapest, a csatorna önálló Híradója eltűnik, pontosabban átköltözik az RTL klubra, ahol minden hétköznap továbbra is látható lesz.

2013. február 11-én 8 fiatal költözött be együtt egy fővárosi albérletbe és ezzel kezdetét vette Magyarország első fikciós reality-je. Az Éjjel-Nappal Budapestben ma már 21 főszereplő életét követhetjük figyelemmel minden hétköznap este. A sorozat egyik sikerének titka, hogy bárki jelentkezhet főszereplőnek: aki tehetséges, annak van esélye arra, hogy akár Lali, Gábor vagy Joe lakótársa legyen. Napról napra láthatjuk, hogy az Éjjel-Nappal Budapest szereplői hogyan próbálnak boldogulni, szeretni, érezni, élni.... Van akinek jobban bejön a budapesti élet, van akinek kevésbé, de barátokra ,szerelemre, bulira, egyéjszakás kalandra mindenki talál a sorozatban.

2019. február 18-tól az eddig az RTLII-n 21:30-tól látható Híradó átköltözik az anyacsatornára: Szabados Ágnes és Rábai Balázs és a késő esti sávban, hétköznap 23:15-től várja az RTL Klub nézőit.

Ezen műsorok mellett néhány hét múlva folytatódik a Mi kis falunk III- évada, képi,- és hangvilágában teljesen megújul a Barátok közt, péntekenként dupla résszel jön a Dokotor Murphy II. évada, illetve ezek mellett náluk nyomoz majd az új Magnum, és minden hétköznap a Híradó, és Fókusz után folytatódik a Drága Örökösök, és az előbb említett 21 éves Barátok közt is.

 

Ezek szerint úgy látszik, hogy a TV2 tudott újat mutatni az RTL-nek az "adjunk minden nap mást" elvvel, pár héten belül kiderül, hogy náluk ez mennyire tud beválni. A sikerhez minden adott, ezek után kíváncsian várjuk a TV2 tavaszi programstruktúráját.

Fotók: RTL klub/Rácz Tamás, RTL klub/Bielik István, RTL klub/Sárosi Zoltán