2019. jan 01.

RTL-es szilveszter, filmekkel. Mi lenne, ha nem?

írta: FoA
RTL-es szilveszter, filmekkel. Mi lenne, ha nem?

Ilyenkor szilveszter után, vagy előtte mindig gondolkodom azon, hogy ha a TV2 képes szilveszterkor nem filmeket adni, hanem normális műsorokat, akkor az RTL miért nem? Az év első cikke arról szól majd, hogy mit is adhatna az RTL klub szilveszterkor, ha akarna. A TOVÁBB  gombra kattintva több régi, RTL-es szilveszteri műsort is megtalálhattok.

rtl_klub_black_logo.jpg

Kezdjük a cikket egy kis múltidézéssel, és némi érdekességgel, mégpedig avval, hogy 2006 óta nem adott az RTL klub háromnál több saját gyártású műsort szilveszterkor, és ebből a háromból kettő a Híradó, (és jó esetben) a Fókusz. Tehát 12 év, amióta az RTL nem adott normálisnak nevezhető műsorokat.

Most azok a műsorok következnek, amiket így, újév napján is érdemes lesz megnézni.

1. Kész Átverés Show (2001)

2. Bakiparádé (2000) 

 

 3. Heti Hetes (2002)

 

 Nos, igen. Volt idő, amikor még tudtak adni saját gyártású műsorokat. Ilyenkor mindig gondolkodom azon, hogy mit is lehetett volna adni szilveszterkor az RTL klubnak, és aztán rájöttem, hogy azok a műsorok, amiket néhány évvel ezelőtt adtak, már nincsenek. De azért jött néhány pótló műsor, nos, én összeállítottam egy szilveszteri műsort, hogy én mit adnék az év utolsó napján, ha az RTL programigazgatója lennék.

Este hatkor Híradó, amit a Fókusz követne háromnegyed héttől. 19:20-tól jöhetne egy film, ide akár jöhetne egy Apácashow, vagy egy Bud Spencer - Terence Hill film, aztán kb. este 9- től jöhetne egy Showder Klub, amit rongyosra ismételnek az  RTL II-n,  de ennek nem kellene feltétlenül ismétlésnek lennie, forgathatnának egy külön, csak ide készülő, szilveszteri adást. Este 10-től lehetne egy Mi kis falunk, mondjuk akár egy évadnyitó rész is, azzal tuti, hogy rengeteg embert le tudnának ültetni a tévé elé. 11-től pedig egy best of- os műsort csinálnék, régi, vagy azévi bakikkal, vagy esetleg régi Heti Hetes részletekkel, vagy régi Gálvölgyi show-s részletekkel. Éjfél után három dolog lehetne esélyes, egyrészt ennek a műsornak a folyatása, vagy egy best of X-faktoros zenei műsor(vagy egy koncertfelvétel, ami pár évig egész jól működött), vagy egy film.

Nálam így nézne ki egy jó kis szilveszteri műsor. Remélem, hogy idén már nem csak filmeket kell nézni a legnézettebb kereskedelmi TV-n, hanem normális, szilveszteri műsort. Végezetül pedig Boldog új évet mindenkinek!

Fotó:RTLklub

Videók:YouTube

Szólj hozzá

Szilveszter RTL klub