2018. okt 25.

A legszínvonalasabb távozások a Barátok köztből - VI. rész

írta: FoA
A legszínvonalasabb távozások a Barátok köztből - VI. rész

A cikksorozat tegnapi részében összeesküvés-elméletet gyártottam, melyről máris kiderült, hogy nem Gergővel, hanem testvérével, Szonjával, vagy Nórával történhet holnap, azaz egy nap múlva egy nagyon komoly dolog. A cikk egyébként itt tekinthető meg. Ha már balesetek, akkor nézzük meg, kik, és hogyan távoztak a sorozatból az elmúlt 20 év alatt. A TOVÁBB gombra kattintva kezdődik az utolsó előtti múltidézés!

20181025_151817.png

Már csak egyet kell aludni, hogy végre megnézhessük a jubileumi dupla részeket. Ilyen már nagyon rég történt a sorozat életében ezért is nagyon különleges lesz a holnap este. A dupla epizód miatt egyébként későbbre kerülnek a BK után látható műsorok, de erről majd holnap írok részletesebben. Most viszont jöjjenek azok, akik "legstílusosabban" távoztak a Barátok köztből, nem feltétlenül halálra gondolok, ezt majd mindjárt meglátjátok!

I. Berényi Zoltán 

Mindenki ismeri, de senki sem látta, a Barátok közt legtitokzatosabb karakteréről megoszlanak a vélemények. Zoltán holnap, kerek 20 éve "nincs köztünk". Autóbalesetben halt meg, legnagyobb vetélytársa, Nagy Ferenc lökte le az útról hatalmas dzsipjével. Halála bárki számára megnézhető ,a Barátok közt első részének végén. Karakterét Gáspár Tibor akakította.

II. Nagy Ferenc

 

Berényi Zoltán és a Berényi család legnagyobb ellensége volt a kezdetek kezdetén. Halála pont akkor következett be, amikor a kis Bandika megkapta a keresztvizet. Az ő halála bosszú volt, Berényi Miklós volt barátnője, Rita robbantotta fel. Miklós kulcsát ellopta, és eldobta a telephelyen, így is Miklósra terelve a gyanút. A terve egy része sikerült, Miklóst börtönbe zárták, majd ott úgy megverték, hogy kómába került. Aztán később Rita bevallotta, hogy ő robbantotta fel Nagyot.

III. Dr. Fenyvessy Sándor

 

Zoltán halála után Caludia a jómódú ügyvéd mellett tette le a voksát, aztán később Sándorról kiderült, hogy egy csaló, lelépett Caludia pénzével, aztán visszajött, lelökte Claudia fiát, Ákost egy épülő ház tetejéről, majd megint elmenekült, de amikor hazaérkezett, Miklós kérte számon, hogy mégis hová tüntette el 10 millió forintját, amit Nóráért fizetett ki. Azóta nem hallottunk Sándorról, valahol melegebb éghajlaton lógatja a lábát.

IV. Magdi anyus

 

Ha van valaki, akit Berényi Miklós mellett ismer egy egész ország, az Magdi anyus. Lehet, hogy ismertségét a halálával szerezte, a YouTube rengeteg trashvideót tartalmaz arról, hogyan is gurul le arról a bizonyos lépcsőről. A karaktert alakító Fodor Zsóka azt mondta, hiába, ő már 10 éve nem Magdi anyus, még akárhányszor meglátják az utcán, mindig karaktere nevén szólítják. Fodor Zsóka egyébként 5 év után holnap este visszatér a sorozatba.

V. Berényi András

A Barátok közt legbarátságosabb, legkevésbé bosszúéhes karaktere 2012-ben távozott a Barátok köztből. Halála egy véletlennek köszönhető, ugyanis Miklós féltestvérét, Attilát akarta megöletni úgy, hogy egy céges rendezvényen a felbérelt emberek felcsalják a tetőre, ahonnan lelökik. Nos, ezzel csak annyi volt a gond, hogy Attila helyett András ment el a céges rendezvényre, a tetőtéren véletlenül megcsúszott és a mélybe zuhant. Ha tippelnem kéne, holnap este őt is újra viszontláthatjuk.

Holnap a cikksorozat utolsó része következik, melyben kizárólag a dupla résszel fogunk foglalkozni.

Fotó:RTLklub

Szólj hozzá

Barátok közt 20évesaBarátokközt