2018. okt 24.

Összeesküvés elmélet: Miért megy mindenki a rendőrségre? - Barátok közt V. rész

írta: FoA
Összeesküvés elmélet: Miért megy mindenki a rendőrségre? - Barátok közt V. rész

A tegnapi rész itt tekinthető meg, melyben egy kvíz található, amiben egészen régi kérdésekre kellett helyes választ adni. Ma viszont egy összeesküvés-elméletről fogok beszélni, arról, hogy mégis milyen tragikus fordulat következik be pénteken! Ki az, akinek már csak napjai lehetnek a sorozatban?Megpróbáljuk kideríteni a TOVÁBB gomb után!
20181024_172331.png

A Barátok közt 20.születésnapja napról-napra közelebb kerül hozzánk, és most eljött az idő, hogy azt találgassuk, kivel tórténhet valami a pénteki részben. Bizonyára már minden Barátok közt rajongó megnézte a hetek óta látható rendhagyó spotok egyikét, melyben egyenként szinte mindenkit kihallgatnak.

Nem véletlenül írtam hogy szinte, mert két ember kivételével mindenkivel készült spot. Na, és vajon kik lehetnek azok, akikkel nem készült rövid videó?

Hát persze hogy mostanában nagyon ellenségeskedő Gergővel, és Nórával.

Ami nem feltétlenül, de nagy valószínűséggel azt jelenti, hogy kettejükkel történhet valami. Szerencsés Gabriella, a sorozat kreatív producere már elárulta, hogy a pénteki első rész végén történik egy nagyon váratlan esemény. Ezen elmélet alapján valószínűleg vagy Nóra, vagy Gergő lesz az áldozat, már ha lesz áldozat, lehet hogy csak egy komoly sérülés.

Legdurvább fordulatról is beszéltek az egyik spotban, amiből könnyen lehetséges, hogy Nóra dühében megsebesíti Gergőt, vagy épp a tetteivel soha senkinek nem ártó ügyvédnőt sebesíti meg Gergő, aki mindenképp bosszút akar állni a Berényieken. Mindez péntek este 20:20-tól kiderül!

Holnap egy újabb résszel folytatjuk cikksorozatunkat, az utolsó előttivel!

Fotó:RTL klub

Szólj hozzá

Barátok közt 20évesaBarátokközt